Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2009, 13:50   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Doğu Akdeniz'de ki iller şampiyonluğu İskenderun'da kutlayacak..

2008–2009 futbol sezonunu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş kulübü şampiyonluğu, Doğu Akdeniz'de beş ilin taraftar derneklerinin de içerisinde yer aldığı organizasyon düzenlenerek geniş katılımlı bir baloyla İskenderun’da kutlayacak.

Beşiktaş Kulübü ve aralarında Adana, Mersin, K.Maraş, Osmaniye ve Hatay'ın da taraftarlar derneklerinin ortaklaşa gerçekleştireceği şampiyonluk gecesine, siyah-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra 800 kişilik davetli grubu katılacak.

Baloya ilişkin bilgi veren İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, sezon sonunda alınan çifte kupa sevincini yaşayacaklarını belirterek “Daha önce 24 Haziran olarak belirlenen güne şampiyonluk balosu tertiplendi. Ancak Doğu Akdeniz’de bulunan diğer illerdeki Derneklerle yapılan istişare sonrasında kutlama boyutu biraz daha büyütüldü. Güney dernekleri adı altında Adana, Mersin, Osmaniye K.Maraş, İskenderun ve Antakya’daki derneklerimizin de katılımıyla daha büyük bir organizasyona çevrildi. Bunun için organizasyonu 30 Hazirana olarak erteleme kararı aldık. Bu organizasyona Kulüp Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sürpriz sanatçılar katılacak. Çok güzel bir organizasyon olacak” dedi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla