Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2009, 15:54   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sercan'a 6 milyon euro!

Click the image to open in full size.

(ÖZEL HABER) İstanbul ve İngiliz ekipleri peşinde, Bursaspor ise en iyi teklifi bekliyor! "Sercan Yıldırım hangi takıma kime gidecek?" sorusu yanıtını ararken, Ajansspor.com sarı lacivertlilerin dev teklifine ulaştı! Alınan bilgiye göre, Sercan'ın bu sene sonunda Bursaspor'da kalmayacağı da kesin!

Son günlerde transfer kazanı, Fenerbahçe'nin Bursaspor'un golcü futbolcusu Sercan Yıldırım'la ciddi biçimde ilgilendiği iddiaları ile çalkalanıyor.
Fakat son haberler ve özellikle Kulüpler Birliği toplantısının ardından Galatasaray'ın da yıldız futbolcu için nabız yokladığını oryata koydu. Aynı zamanda Beşiktaş'ın da bu konuda gizli çalışmalar yürüttüğü haberleri kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Kulüpler Birliği toplantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, aralarında bu konuda görüşmeler yaptı. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın da Yazıcı ile görüştüğü, Volkan Şen konusununda da görüşmelerin yapıldığı öne sürüldü.

-BURSASPOR KESİN OLARAK SATACAK-
Transferde bu iddialar ortaya atılırken, Ajansspor.com yıldız futbolcunun bu sezon kesin olarak takımdan ayrılacağı bilgisine ulaştı.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, transferde her fırsatta kulüp menfaatlerinin ön planda tutulacağını belirterek, Sercan için önemli bir transfer bedeli almak istediklerinin altını çiziyor.

Ajansspor.com'un elde ettiği bilgilere göre, yaklaşık 18 milyon Lira borcu olan Bursaspor yönetimi, Sercan transferinden elde edilecek astronomik geliri kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Sercan'ın kesin olarak satılması planlanıyor. Fakat İngiliz ve Türk kulüpleri arasından en iyi fiyat elde edilmeye çalışılıyor.

-FENERBAHÇE'DEN DEV TEKLİF-
Ajansspor.com'un istihbaratına göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sercan için son olarak 6 milyon euroluk dev bir teklifte bulundu ve transferde ön plana çıktı.
Fakat Bursaspor bu ücretin yanında bir futbolcu istedi, transferde sorun da bu noktada ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin futbolcu göndermeye sicak bakmadığı, aynı zamanda bu ismin kim olacağı konusunda da sorun olduğu belirtildi.

Elde edilen bilgilere göre Fenerbahçe transferde 1 adım önde bulunuyor ve presipte bir anlaşma sağlanmış durumda. Para ve futbolcu sorununun çözülmesi durumunda transferin bitebileceği, bunun da 1-2 gün içinde aşılacağı öğrenildi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla