Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2009, 16:07   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barış Özbek çok iddialı!

Click the image to open in full size.

Galatasaray'ın genç oyuncusu Barış Özbek, yeni sezon için iddialı konuştu.. Barış, "Çok iddialıyım. Rekabet bizim takımı güçlendirecektir ama ben ilk 11'de oynayacağım" dedi..

Kendisine güvendiğini ifade eden Barış, ''Formamı koruyacağımı ve ilk 11'de yer alacağımı daha önce de söyledim. Bu konuda çok iddialıyım. Rekabet bizim takımı güçlendirecektir ama ben ilk 11'de oynayacağım'' dedi.

Barış, kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:
''Galatasaray ile iki sene daha mukavelem var. Bunun dışında başka şeylerle meşgul olmak istemiyorum. Çünkü bu tür şeyler futbolcunun aklını karıştırır. Ben de kafamı karıştırmak istemiyorum. Geçen sezon istediğimiz şeylere ulaşamadık. Bu sezon daha iyi yerlere varmak istiyoruz. Beni tabii ki bazı takımlar istedi ama ben ilgilenmiyorum.''

Bu arada, Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Okul Şube Müdürü Halil Polat, Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Anabilim Dalı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Hakan Büyüklü ile Galatasaray Basın ve Operasyon Sorumlusu Yako İgual'in de bulunduğu toplantıda, Sağlıklı Toplum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Keskin, kampanya ile ilgili bilgi verdi.

Keskin, sağlıklı nesiller yetiştirmek ve obeziteden korumak için 2008 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol imzaladıklarını belirterek, ekim ayında uygulamaya geçirecekleri kampanyayı, Türkiye geneline yaymayı hedeflediklerini söyledi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla