Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2009, 16:40   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU'nun yeni hedefi!

Click the image to open in full size.

Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu dünya transfer rekoru kırarak Real Madrid'e satan İngiliz ekibi Manchester United, dünya futbolunun önümüzdeki yıllarda en büyük yıldızlarından birisi olması beklenen Douglas Costa'nın peşine düştü.

İngiliz ekibi Manchester United, Brezilya'nın dünya futboluna sunduğu yeni Ronaldinho'nun peşinde. Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio'da forma giyen ve 18 yaşında olan Douglas Costa, müthiş top tekniği, hızı ve duran toplardaki vuruşlarıyla taraftarları kendisine hayran bırakıyor. Brezilya 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyen Douglas Costa için son günlerde birçok transfer teklifi yapılırken, bunların en ciddisi ise Premier Lig Şampiyonu Manchester United'dan geldi.

Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'yu Real Madrid'e kaptıran Manchester'ın teknik direktör Alex Ferguson'un da ısrarla istediği Douglas Costa için kulübü Gremio'ya transfer teklifinde bulunduğu bildirildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Costa'nın menajeri Cesar Bottega, İngiliz ekibinin Gremio'ya yaklaşık 7 milyon pound (yaklaşık 18 milyon TL) teklifte bulunduğunu ancak Brezilya takımının ise yaklaşık 18 milyon pound (yaklaşık 46 milyon TL) istediğini söyledi.

Cesar Bottega iki takımın verdikleri fiyatlar arasında cok büyük fark olduğunu ve bu nedenle görüşmelerin sıkıntılı geçtiğini de belirtti.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla