Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2009, 17:16   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon5 ''Fener ve Beşiktaş istiyor''

Click the image to open in full size.
Altay Başkanı Konuşmaz, Burak Çalık'a Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğunu söyledi.

Konuşmaz, "Burak'ı satmayacağız. Türkiye'de Burak tipinde futbolcu yok, Tuncay gibi çok süratli ve önemli bir oyuncu'' dedi.

Burak Çalık'ın genç yaşına rağmen Türkiye'de eşine az rastlanır bir oyuncu olduğunu belirten Niyazi Konuşmaz, "Burak'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra Kayserispor ve Gençlerbirliği de istedi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nin teklifleri menajerler aracılığıyla geldi. Biz ise Burak'ı satmayı düşünmediğimizi söyledik. Son zamanlarda Türkiye'de Burak tipinde futbolcu yok. Forvet yetişmediğini görüyoruz. Burak, Tuncay gibi çok süratli ve önemli bir oyuncu'' diye konuştu.

Transfer çalışmalarına da değinen Konuşmaz, on gün içerisinde takıma yapacakları takviyeleri tamamlayacaklarını söyledi.

Konuşmaz, transfer çalışmalarını Bank Asya 1. Lig kulüplerinin futbolculara ödenecek tutarlara yönelik aldığı karar doğrultusunda sürdürdüklerini belirtti.

Teknik direktör Fuat Yaman ile dün görüşerek transfer politikasını belirlediklerini anlatan Konuşmaz, şöyle dedi: ''Profesyonel şubemiz buna göre çalışmalarını sürdürüyor. Bizim bir iskelet kadromuz var. Onun üzerine 4-5 takviye yapacağız. Her an bir transfer gerçekleşebilir. 7-8 Temmuz'da yeni sezon çalışmalarına başlamak istiyoruz. Hazırlıklarımıza en iyi şekilde başlayıp, yeni sezonda hedefimize ulaşmak istiyoruz. On gün içinde takıma yapacağımız takviyeleri tamamlayacağız.''
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla