Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 02:51   #1
deja_vu
sayende mazoşist oldum!
 
deja_vu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sercan: ” Beşiktaş’tan Teklif Var”

Yazan: 1903Haber | 23 Haziran 2009 | Kategoriler: Futbol


Transferin gözde ismi Bursaspor’un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım, transferiyle ilgili editörümüz Hilmi Sever’in sorularını yanıtladı. Marmaris’teki tatilinden Bursa’ya dönen genç oyuncu, transferiyle ilgili durumun iki güne kadar netlik kazanacağını söyledi.
Transfer haberlerinden dolayı artık çok bunaldığını söyleyen Yıldırım, bir an evvel ne olacaksa olsun diyerek, belirsizliğin canını çok sıktığını sözlerine ekledi.
“İKİ GÜNE KADAR NETLEŞİR”
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın, üç İngiliz kulübüyle görüşmelerinin sürdüğünü söyleyen genç golcü, bu görüşmelerin iki güne kadar sonuçlanacağını açıkladı. Sercan, İngiliz kulüpleriyle anlaşma sağlanamaması durumunda, yurt içindeki transferlerin değerlendirileceğini söyledi.
“ÜÇ BÜYÜK KULÜPTEN DE TEKLİF VAR”
Şu ana kadar en ciddi teklifin Fenerbahçe’den geldiğini belirten Sercan sözlerini şöyle sürdürdü: “Fenerbahçe transferim için büyük çaba sarfediyor ve şu ana kadar en ciddi teklifi de onlar yaptılar. Beşiktaş ve Galatasaray’ın da benim transferim için şu sıralarda bastırdığını biliyorum. Bu kulüplerden de teklifler geldiğini çeşitli yollarla duydum. Ben transferimle ilgili tüm yetkiyi Başkanımıza verdim. Ertuğrul Hocamla da Marmaris’te birlikteydik, transferimle ilgili onunla da uzun uzun konuştuk. Hocamın görüşleri benim için çok önemli.”
“BURSA’DA KALIRSAM DA MUTLU OLURUM”
Sercan, transferi gerçekleşmezse Bursaspor’da kalması durumunda da çok mutlu olacağını söyledi. Yıldız oyuncu, Bursaspor benim yuvam ve burada Ertuğrul Hocamla birlikte kalırsam gurur duyarım dedi.
Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz günlerde Sercan Yıldırım ile ilgilendiği yönünde çıkan haberleri, resmi internet sitesinden yaptığı bir haberle yalanlamıştı.

Haber: Hilmi SEVER
kaynak:www.1903haber.com
deja_vu Ofline   Alıntı ile Cevapla