Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 03:42   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lucescu devrede

Beşiktaş´ın eski hocasının, gündemde yer alan iki Rumen yıldız Mutu ve Goian ile görüşüp, İstanbul´a gitmeleri yolunda sürekli telkinde bulunduğu öğrenildi


Click the image to open in full size.


Kara Kartal, Rumen operasyonunda eski dost Mircea Lucescu’dan yardım alıyor. Başkan Yıldırım Demirören ile çok yakın ilişkileri bulunan Rumen teknik adamın, Beşiktaş’a Adrian Mutu ve Dorian Goian transferleri için devreye girdiği öğrenildi. Shakthar Donetsk ile UEFA Kupası’nı kazanıp, tarih yazan tecrübeli çalıştırıcının iki oyuncuyla sürekli telefon görüşmesinde bulunup, bu futbolcuları ikna etmek için yoğun çaba sarfettiği kaydedildi. Lucescu’nun Mutu ve Goian’a “Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde direkt oynayacak. İstanbul’da dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz bir ilgiyle karşılaşırsınız. İnönü Stadı’nın ambiansı inanılmazdır. Orada futbol oynarken müthiş keyif alırsınız. Bence bu fırsatı kaçırmayın” diye telkinde bulunduğu belirtildi.


Granqvist de gündemde...
Siyah-Beyazlılar’ın eski yıldızı Pancu’nun da özellikle yakın arkadaş olduğu Mutu ile görüşüp, Beşiktaş hakkında bilgi verdiği bildirildi. Fiorentina ile sözleşmesi bulunan Mutu’nun bonservisi el yakıyor: 15 milyon Euro. Daha ekonomik bir transfer gibi gözüken Goian’ın bedeli ise 3.5 milyon Euro civarında... Bu arada Beşiktaş’ın Hollanda’nın Groningen takımında forma giyen İsveçli savunma oyuncusu Andreas Granqvist’i de transfer listesine aldığı öğrenildi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla