Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 10:06   #1
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirören : Paniğe Kapılmayın !


DEMİRÖREN : PANİĞE KAPILMAYIN


"Gökhan Zan da tıpkı Mehmet Topuz gibi tercihini yapmıştır. Bunlar başarılarımızı gölgelememeli. Kazandığımız iki kupanın tadını çıkaralım. Unutmayın ki, transfer mevsiminin daha başındayız ve bu konuda gereken neyse yapacağız."

Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyen Mehmet Topuz’un Fenerbahçe’ye kaptırılmasının ardından, 6 yıldır siyah beyazlı formayı giyen Gökhan Zan’ın Galatasaray’a gitmesi, Yıldırım Demirören ve yönetiminin keyfini kaçırdı.

Bugüne dek hiç transfer yapamadığı için eleştirilen Beşiktaş Başkanı, dün öğle saatlerinde yönetim kurulu üyelerini kulüp binasında bir araya getirerek toplantı yaptı.

Transferde yaşanan hayal kırıklığı nedeniyle kriz zirvesine dönüşen toplantıda söz alan bazı yöneticiler, Mehmet Topuz ve Gökhan Zan’ın ezeli rakiplere kaptırılmasının taraftarları şoke ettiğini vurguladılar.

Paniğe kapılmayın

Daha sonra bir konuşma yapan başkan Demirören, transfer mevsiminin devam ettiğini hatırlatarak, "Paniğe kapılmayın. Transferde gereken neyse yapılacak" mesajını verdi.

Beşiktaş tarihinin en başarılı sezonlarından birini geride bıraktıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Demirören, "Mehmet Topuz’un Fenerbahçe’yle, Gökhan Zan’ın Galatasaray’la anlaşması başarılarımızı gölgeleyemez. Kazandığımız iki kupanın tadını çıkaralım. Beşiktaş Kulübü kişilere endeksli değildir" dedi.

Gökhan Zan’ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayı unuttukları iddiasının doğru olmadığını belirten Demirören, "Biz bu konuda üzerimize düşen her şeyi yaptık. Başımız dik. Hatalı bir işimiz yok. Gökhan Zan da Mehmet Topuz gibi tercihini yapmıştır. Profesyonel yaşamda böyle şeyler var" diye konuştu.

Golcü alacağız

Yıldırım Demirören, kulüp olarak maddi yönden hiçbir sıkıntıları olmadığını vurgulayarak, öncelikle iyi bir golcü almayı planladıklarını söyledi. Transfer edecekleri futbolcunun dünyaca ünlü bir isim olacağını ifade eden Beşiktaş Başkanı, "Alacağımız yıldız futbolcularla Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi gururla temsil edecek bir takım olacağız. Beşiktaş camiası gelecek sezona da ümitle bakmaya devam etsin. Göreceksiniz Mustafa Denizli hocamızla yeni sezonda Avrupa’da da büyük başarılara imza atacağız" ifadesini kullandı .


kaynak : MARATON - Spor Haberleri
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Mehmet tarafından (24-06-2009 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir..
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla