Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 13:55   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kesinleşmiş hiçbir şey yok!"

Click the image to open in full size.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili şu ana kadar kesinleşmiş bir şey olmadığını söyledi.

Sağlam, yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı takımın genç oyuncuları Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Shin Young Rok ve son olarak Serdar Aziz'in cok sayıda transfer teklifi aldıklarını belirtti.

Oyuncularına yapılan tekliflerin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Sağlam, ancak kulüp olarak bu oyuncuları satma gibi bir niyetlerinin bulunmadığını ifade etti.

Sağlam, dün İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, Sercan Yıldırım'ın transferini konuştukları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığına değinerek, ''Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili şu ana kadar kesinleşmiş hiçbir şey yok. Sercan'a yurt dışından da çok ciddi teklifler var'' dedi.

Tatil süresince Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ile görüşme firsati bulduğunu anlatan Sağlam, iki oyuncunun da kendisine burada mutlu olduklarını söylediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Transferde ismi geçen Sercan da Volkan da Bursaspor'da çok mutlular. İkisinin de 'gitmek istiyoruz' gibi bir yaklaşımları yok. Transferler, ancak hem kulübümüzün hem bizlerin hem de oyuncuların mutlu olacakları şartların oluşması halinde gerçekleşebilir. Yoksa bizim oyuncu satma gibi bir düşüncemiz yok. Ayrıca 'bu oyuncuları satıp, bunları yaparız' diye bir planımız da yok. Ayrıca biz kamuoyuna çıkıp 'Sercan'ı satıyoruz' demedik. Onlar bize geliyor.''

-''TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN''
Ertuğrul Sağlam,yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü, bu çerçevede 3 oyuncuyu transfer etmek istediklerini bildirdi.

Gerek kaliteleri gerek isim ve tecrübeleri bakımından taraftarların hiç tartışamayacağı oyuncuları kadrolarına katmayı düşündüklerini vurgulayan Sağlam, ''Taraftarımız bize güvensin. Bu konuda hiç merak içinde olmasınlar. Bir hafta içinde bu transferler son bulacak. Alacağımız 3 oyuncunun ardından transferi kapatacağız'' diye konuştu.

Sağlam, orta sahaya 2, forvet ya da savunmaya bir oyuncu transfer edeceklerini, bu futbolcuların ikisinin yabancı birinin ise yerli olacağını söyledi.

-''YILDIRAY VE GÖKDENİZ İLE GÖRÜŞMEDİK''
Transfer çalışmaları çerçevesinde Yıldıray Baştürk ve Gökdeniz Karadeniz ile görüştükleri yönünde haberler çıktığını da dile getiren Sağlam, ''Yıldıray ve Gökdeniz ile görüşmedik. İki oyuncu da gündemimizde yok'' diye konuştu.

Sağlam, sadece Rusya'da forma giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Hasan Kabze ile bir görüşmelerinin olduğunu ifade ederek, ancak bu oyuncunun da şu an Türkiye'ye gelmek istemediğini kendilerine söylediğini kaydetti.

Genç teknik direktör, Bursaspor'un 2009-2010 sezonundaki hedeflerini ise şöyle anlattı:
''Bizim başarıda devamlılığı sürdürme anlayışımız var. Hem kendimizi hem de taraftarımızı büyük beklentilere sokarak baskı altına almak istemiyoruz. İstikrarı düşünüyoruz. Geçen sezon yakaladığımız başarıyı bu sezona da taşımak istiyoruz. Yapacağımız transferlerle bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bunun yanı sıra önümüzdeki hedeflerimizden biri de altyapıdaki genç kardeşlerimizi Türk futboluna kazandırmak. Altyapıya bakış açımız bu. Yeni sezonda altyapıdan birçok futbolcuyu A takımda görebiliriz.''
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla