Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 14:44   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Ölünceye kadar Real Madrid'liyim!"

Click the image to open in full size.

Manchester United'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas, İngiliz ekibine basın aracılığıyla mesaj yolladı; "Ölünceye kadar Real Madrid'liyim."

İspanyol ve İngiliz basınında Manchester United'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın kalecisi Iker Casillas, AS Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalar yaptı. Bu tür transfer söylentilerinin her transfer döneminde ortaya çıktığını vurgulayan Casillas, "Real Madrid'le 2017 yılına kadar sözleşmem var ve bu sözleşmemi tamamlamak istiyorum. Herkes benim kalbimin Real Madrid için attığını bilir. Ölünceye kadar bir Real Madrid'liyim. Real'e çocuk yaşta katıldı ve Madrid benim evim gibi" dedi.

Casillas, Real Madrid taraftarlarına da çağrıda bulunarak ne Manchester United ne de başka bir takıma gitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olarak kabul edilen 28 yaşındaki Iker Casillas, 1999 yılından beri Real Madrid A takımının kalesini koruyor.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla