Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2009, 05:47   #1
bjkkartal33
 
bjkkartal33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Bombayı patlattı ...!!!

Click the image to open in full size.
NİHAT BEŞİKTAŞ'TA!


Beşiktaş bombayı sonunda patlattı ve Nihat Kahveci'nin transferini bitirdi! Bu önemli transferi LİG TV izleyicilerine gece saatlerinde flaş haber olarak duyurdu!


Sezonu çifte şampiyonlukla kapayan ve yıllar sonra yaza kutlamayla giren Beşiktaş'ta keyifler transferde üstüste yaşanan aksiliklerle kaçmıştı.

Adeta bir düelloya dönüşen transfer çekişmesinin ardından Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye imza atmasıyla moraller bozulmuş, hemen ardından Villarreal ile anlaşılmasına rağmen Nihat Kahveci'den gelen olumsuz cevap keyifleri daha da kaçırmıştı.

Son olarak Gökhan Zan'ın da Galatasaray'a gitmesiyle Beşiktaş Yönetimi transferde zor günler geçirmeye başlamıştı !..

BOMBA GECEYARISI PATLADI!
Şampiyonluk sev incini gölgelemeye başlayan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş Yönetimi kolları sıvadı ve son anda gerçekleşmeyen Nihat Kahveci transferi için yeniden bastırdı !..

Nihat'ın tatilini geçirdiği Çeşme'ye giden Başkan Yıldırım Demirören, yıldız futbolcu ile saatler süren bir pazarlık yaptı. Ve futbol hayatını İspanya'da sürdürmek isteyen milli futbolcuyu ikna etmeyi başardı !.. Nihat'ın Beşiktaş ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
__________________
߀$!kt'A$k ..
bjkkartal33 Ofline   Alıntı ile Cevapla