Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2009, 14:06   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon7 "Hocamız Messi'ye benzetiyor.."

Click the image to open in full size.


Sivasspor'un yeni transferlerinden Erman Kılıç ve Uğur Kavuk, hedefleri olan çok büyük bir camiaya geldiklerini, Sivasspor'un başarılarına katkı sağlamak için çaba göstereceklerini söylediler. Bu arada Erman, Uygun'un kendisini Messi'ye benzetmesini yorumladı..

Yeni sezon hazırlıkları kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptığı idmanla sürdüren Sivasspor'da, yeni transferler Erman Kılıç ve Uğur Kavuk, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basın mensuplarına birlikte poz veren ikili, Sivasspor'u tercih etme nedenlerini ve kırmızı-beyazlı ekipteki hedeflerini gazetecilere aktardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Erman Kılıç, ''Hedefleri olan bir kulübe geldiğimiz için kendimizi çok şanslı ve mutlu hissediyoruz. Çok da söylenecek fazla bir şey yok aslında. Bize güvenenleri ve inananları inşallah mahcup etmeyiz. Önümüzde bir Şampiyonlar Ligi maçı var. Tek hedefimiz, elemeyi geçip gruplara kalmak'' dedi.

Erman, çok teknik ve hizli bir oyuncu olduğu için Bülent Uygun tarafından Barcelona'nın Arjantinli oyuncusu Messi'ye benzetildiğinin belirtilmesi üzerine, ''Hocamız Messi'ye benzetiyor, inşallah hocamıza layık oluruz'' diye konuştu.

Antalyaspor'dan transfer edilen sağ bek oyuncusu Uğur Kavuk ise yeni takım arkadaşı Erman Kılıç'ın, hızlı Gonzales olarak bilinen çizgi film kahramanına benzetildiğini söyledi.

Erman ile geçen sezon farklı takımlarda forma giydiklerini, rakip olduklarını anlatan Kavuk, bu sezon Sivasspor'un başarısı için birlikte ter dökeceklerini belirterek, ''Çok büyük bir camiaya geldik. Ortada 2 seneden beri yakalanan çok büyük bir başarı var. Biz de ona katkı yapmaya geldik. İşte önümüzde Şampiyonlar Ligi mücadelesi var. İlk hedef Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Ligde de yakaladığımız bu başarıyı daha üst seviyeye çıkarmak. İnşallah bunu başarırız'' dedi.

Kavuk, Antalyaspor'da forma giyerken de bütün Anadolu takımları olarak Sivasspor'un başarılı olmasını arzu desteklediklerini belirterek, ''İnşallah bu başarıyı biz de bu sene yakalarız'' diye konuştu.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla