Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2006, 10:42   #1
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu sezonun ince hesapları !..

Bu senenin nasıl geçeceği yavaş yavaş belli oluyor, geçen sene gs nin devamlı ağlayıp fakir fukara edebiyatı yaptığını söyleyen fb, bu sene kendisi aynı politikaya en baştan başladı yenselerde yenilselerde, haklı da olsalar haksız da olsalar devamlı bir şikayet devamlı mağdur olduklarını söyleyip acıların çocuğu olduklarını söyleyip duruyorlar, avrupada başarılı olabilmek için yabancı sınırlaması kaldırılsın diye zırlıyorlar sonra en önemli maçlarına 3 yabancıyla çıkıyorlar, yabancı sınırlaması kaldırılsa ne olur sen önce bi 4 yabancıyı biraraya getirmeyi becerde sonra ağla. Bi de kendi beceriksiz yönetimine kızacağına, düşündüğü tasarladığı işi 2 günde halleden Beşiktaş'a laf atan bi taraftar grubu var, yazık. gs de ise geçen sene kazandığı şampiyonluktan meydana gelmiş cesaretle sinsice çok iyi becerdiği arka plan oyunlarına başlamış olmalı. yönetimle teknik adam arasında, veya hasan şaş, necati sorunu gibi lüzumsuz olaylara dikkat çektirip arkadan ince ince yahudi mantığıyla olayı götürecek.

Beşiktaş hala kadromu nasıl güçlendiririm peşinde, ne kadar güçlendirirsek güçlendirelim aklıma hep aziz yıldırımın şu lafı geliyor "biz eskiden maçlar saha da kazanılır zannediyorduk".

Durumun özeti şu Beşiktaş, fb ve gs poker masasına oturmuşlar, Beşiktaş devamlı olarak restini arttırmak peşinde koşarken, fb ve gs devamlı kurpiyere göz kırparak kağıt çalma peşinde. Bu oyunu kazanabilmek için Beşiktaşımızın çok ama çok fazla şansa ihtiyacı var.

Benim fikrim bu peki sizin yorumunuz nedir bu konuda..?
__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline