Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2009, 08:07   #11
northwest_eagle

northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yahu arkadaşlar, bu dr optur sadece gökhan zanı mı tedavi ediyor. niye diğer futbolcular sürekli sakatlanmıyorda sadece gökhan 2 haftada bir sakatlanıyor. birazcık düşünürmüsünüz. çok saçma.
Alıntı:
shadowspy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gökhan Zan haklıymış.Biraz Beşiktaş'ı takip eden birisi böyle konuşamaz!Geçen maçları hatırlayın ligde sakatım diye kritik maçlarda oynamadı ' yattı ' .Ama 3 gün sonraki milli maçta köpek gibi oynadı.Bunun hesabını verin önce ! ! ! :@
Alıntı:
drbeller´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Meslektasima yoneltilen haksiz elestirilerden dolayi aleyhine konusanlari kiniyorum. Kendisini yakinen tanirim, mesleginde basarili ayrica cok karakterli dogru duzgun bir adamdir. Bilmeden konusmamak gerekir.

Haberi objektif olarak bi okuyun.Okumadan yorum yazıyosunuz ya da haberin açıkça anlattığını anlamak istemiyorsunuz.Ben Zan'ın karakteri için görüşümü söyledim.Görüşüm değişmez.Ancak geçen yıl optur varken adam durmadan sakatlanıyodu.Bu sene ise doktor değişti ve sakatlanma ortadan kalktı.Bu olayda gökhan artniyetli de olabilir.Ama ben bu okuduğumdan anladığım gökhanın doğru söylediğidir.Bu kadar net.

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla