Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2009, 13:43   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
City Eto'o için bastırıyor!

Click the image to open in full size.

Blackburn Rovers'dan Paraguaylı Roque Santa Cruz'u alan, Carlos Tevez'i renklerine bağlamasınınsa an meselesi olduğu tahmin edilen Manchester City'nin gol yollarında yeni bombasının Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o olduğu iddia edildi!

Blackburn Rovers'dan Paraguaylı Roque Santa Cruz'u alan ve Manchester United'ın yüksek maaş talepleri sebebiyle sözleşme yenilemediği Arjantinli Carlos Tevez'i renklerine bağlamasının an meselesi olduğu tahmin edilen Manchester City gol yollarında yeni bir bombaya hazırlanıyor.

Daniel Sturridge, Ched Evans, Benjani Mwaruwari, Felipe Caicedo, Valeri Bojinov ve Jo'nun 2009/10 Sezonu öncesi takımdan ayrılma olasılığını göz önünde bulunduran İngiliz kulübünün; Barcelonalı Samuel Eto'o için nabız yokladığı tahmin ediliyor.

Valencia'nın İspanya'da kalmak istediğini dile getiren golcüsü David Villa'yı renklerine bağlamak isteyen Katalan ekibinin bu transfer için kaynak yaratabilmek adına Eto'o'nun ayrılmasına yeşil ışık yakacağı ve Kamerunlu golcüyü 29 milyon Avro karşılığında Manchester City'ye satacağı sızan haberler arasında.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla