Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2009, 13:46   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Orlando bombayı patlattı!

Click the image to open in full size.

Nba finalinde Lakes'a 4-1'le elenen Magic'ten, Shaquille O'neal'ın Cleveland Cavaliers'e katılmasından sonra karşı hamle geldi. New Jersey Nets'in süper yıldızı Vince Carter artık Orlando forması giyecek.

Orlando Magic çaylak oyuncu Courtney Lee,oyun kurucu Rafaer Alston ve pivot Tony Battie'yi New Jersey'e gönderirken, Vince Carter ve 21 yaşındaki pota altı oyuncusu Ryan Anderson’ı kadrosuna kattı.

Bu transferde sonra milli basketbolcumuz Hidayat Türkoğlu'nun takımda kalması zor görünüyor! Çünkü Magic yönetimi Hedo ile sözleşme imzalarsa lüks vergisi sınır aşmış olacak ve ekstrada 7 milyon dolar vergi ödeyecek.

Magic Vince Carter takasıyla birlikta, Dwight Howard, Jameer Nelson ve Rashard Lewis'ten sonra 4. All-Star oyuncusunu kadrosuna katmış oldu.

Skorer oyuncu takas sonrası yaptığı açıklamada, "Herkes Nba şampiyonluğunu kazanmayı umut eder. Bir rüyanın gerçekleşmesi gibi, şimdi benim de Nba şampiyonluğunu kazanma şansım var" dedi

Bu arada milli yıldımız Hidayet Türkoğlu ile ilgilenen takımların başında gelen Portland Trial Blazers, Sergio Rodriguez’i Sacramento Kings’e göndererek salary cap’te yaklaşık iki milyon dolarlık bir yer daha açtı. İlk turdan en az bir yıl daha İspanya’da kalacak Victor Claver’i seçen Portland İspanyol oyuncuya bu sezon sözleşme imzalamayacak. Blazers, böylelikle serbest kalan Hidayet Türkoğlu’na yaklaşık 9 milyon dolardan başlayan bir kontrat önerebilecek.

Miliçiç Knicks'te
New York Knicks Başkanı Donnie Walsh, Memphis Grizzlies ile yaptıkları takas anlaşmasına göre Quentin Richardson' a karşılık olarak Memphis Grizzlies'dan Darko Milicic'i aldıklarını açıkladı.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla