Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2009, 07:47   #1
MeHLiKa
BeŞiKtAşKımM..
 
MeHLiKa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Michael Jackson'ın eşyaları müzayedede kapış kapış gitmeye başladı

ABD'de önceki gün California'daki evinde kalp krizinden ölen disko müziğinin idolü Michael Jackson'a ait eşya, müzayedede şimdiden kapış kapış gitmeye başladı.

Jackson'un uzun yıllar aradan sonra Londra'da konser vermeye hazırlandığı ve sahne verimi için muazzam ilaç aldığı sırada ansızın gelen ölümünün ardından kolları sıvayan müzayede şirketleri, Las Vegas'ta ölümden 1,5 gün sonra ilk açık arttırmayı düzenledi.
Las Vegas'ta "Planet Hollywood Resort-Casino", Elvis Presley ve Marilyn Mornroe'nun da eşyalarını satmış kuruluş olarak, dünkü satışta, yüzde 25 şirket payıyla 205 bin dolarlık malzeme sattı.
Besteci ve söz yazarı da olan, "hıçkırık soundu ile Ay'da dans yürüyüşü''nün mucidi Jackson'un (29 Ağustos 1958 , 25 Haziran 2009) önceki gün 50 yaşında ansızın dünyadan göçmesi üzerine, yıldızın "1984-Victory" turunda giydiği kristal boncuklu gömleği 52 bin 500 dolara gitti.
Müzayedeci Darren Julian'a göre, Jackson'un özel eşyası, giysileri, takıları, bir zamanlar Liza Minelli ile evli David Gest'e ait koleksiyondan.
Michael Jackson, Minelli-Gest nikahında sağdıç olduğundan bazı eşyasını onlara hediye etmişti.
__________________
Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var,
Alevler içinde...
Beşiktaş sana yemin olsun,
Bitmeyecek sevdan...

/▌\
/ \



/▌\
/ \Siyah!






/▌\
/ \ Beyaz!





/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!






☻/
/▌Beşiktaş!:)
MeHLiKa Ofline   Alıntı ile Cevapla