Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2009, 07:50   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nikah tazeledi

Beşiktaş´a 19 yıl sonra çifte kupa kazandıran Mustafa Denizli ile sözleşme yenilendi. Tecrübeli teknik adam imza töreninde, takımın ihtiyacı olan oyuncuları alacaklarını vurguladı.


Click the image to open in full size.


Geçtiğimiz sezon Süper Ligi ve Türkiye Kupası’nı kazanarak sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş’ın bu başarısındaki, en önemli mimarlardan biri olan Mustafa Denizli ile sözleşme yenilendi. Kulübe, 19 yıl aradan sonra iki kupa kazandırma başarısını sağlayan tecrübeli teknik adam Denizli, kendisini 1 yıllığına daha Siyah-Beyazlı renklere bağlayan imzayı, Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyesi Ertunç Soğancıoğlu’nun katıldığı törenle imzaladı.




Boş kağıt esprisi!
Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli sözleşmeyi imzalarken, imzalanan kağıdın boş olmasıyla ilgili Demirören’in yaptığı espri, herkesi güldürdü. Demirören, kağıdın boş olduğunu Denizli’ye söylerken, “Hocam ben buna 1 Lira yazarım. Bu da birbirimize olan güveni gösteriyor” diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Denizli, transferde hedeflerinin doğru oyuncular olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, “Beşiktaş’a imza attığım gün çok mutluydum. Bugün o mutluluğum devam ediyor.Kulübüm bu sürenin çok üzerinde beraber olmak için defalarca telkinde bulundular. Ancak çalışma düşüncemi daha yoğun yaşamam için tek senelik kontratlar önemli bir faktör. Aramıza katılan yeni arkadaşlarla, daha iyi yerlere gelmek istiyoruz” dedi.


‘Nihat yabancı değil’
Siyah-Beyazlılar’ın yeni transferi Nihat hakkında da konuşan Denizli, “Camianın yabancısı olmadığını hepimiz biliyoruz. Yeni transfer edilen bir oyuncu değil. Kendi kulübünde devam eden bir oyuncu olarak bakıyoruz. Kişiliği oturmuş, profesyonelliği üst noktada biri. Beklentilere yanıt verecek bir oyuncu” diye konuştu.


1 liralık kontrat
Başkan Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli’nin imzalayacağı kağıdın boş olduğunu görünce, “Hocam ben buna 1 Lira da yazarım” dedi. Demirören’in bu sözü, törene katılanları kahkahaya boğdu.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla