Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2009, 13:09   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nihat'ın bonservisi alındı

Nihat'ın bonservisi alındı

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde ön protokol imzaladığı milli futbolcu Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal ile bugün bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, dün Nihat'la beraber İspanya'ya gitmiş ve Villarreal Kulübü yetkilileriyle görüşmeye başlamıştı.
Bugün yapılan son görüşmede iki kulübün bonservis konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği ifade edildi.
Bu arada Başkan Yıldırım Demirören yapılan bu görüşmenin ardından yarın İstanbul'a dönecek. Ancak Nihat, İspanya'daki eşyalarını toplayacağı için İstanbul'a 1 hafta sonra gelecek.
Öte yandan Beşkitaş'ın alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon başında İspanya'nın Getafe takımına transfer olan İbrahim Kaş'ın yeniden Beşiktaş'a döneceği haberleri asılsız çıktı.
İspanya medyasında bu konuyla ilgili verilen haberlerin ardından genç futbolcunun menajeri Ahmet Bulut bir açıklama yaptı. Bulut, İbrahim Kaş ile ilgili olarak Beşiktaş veya başka bir kulüp ile görümediklerini, genç futbolcunun, Getafe ile 3 yıl daha mukavelesinin olduğunu ve sözleşme tarihinin bitimine kadar İspanya'da futbol hayatını sürdüreceğinin altını çizdi.


27.06.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline