Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2009, 13:54   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sahada inanılmaz olay

ROMA (İHA) - İtalya'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Futbol maçı oynandığı esnada sahaya rastgele ateş açan bir şahıs, 1 kişiyi öldürdü, 1'i ağır 8 kişiyi de yaraladı.

Olay, İtalya'nın güneyinde 60 bin kişinin yaşadığı Crotone adlı bir şehirde meydana geldi. İtalyan basınında yer alan haberlerde, kasabada oynanan bir futbol maçında kimliği belirlenemeyen bir kişinin karşılaşma oynandığı esnada elindeki tüfekle sahaya rastgele ateş açtığı ve 1 kişiyi öldürdüğü bildirildi. Ölen kişinin 35 yaşında olduğu ifade edilirken, başından vurulan bir başka kişinin ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Tamamını gençlerin oluşturduğu 7 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırmalarını sürdürürken, saldırganın neden böyle bir olaya kalkıştığı hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Olayın meydana geldiği ve Crotone şehrinin bağlı olduğu Calabriya Bölgesi İtalya'da suç örgütlerinin en yoğun olarak faaliyet gösterdiği yer olarak biliniyor.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla