Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 04:34   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üç Büyüklerin Kadro Analizi

Bu sezon transferde müthiş bir hareketlilik yaşayan Fenerbahçe´nin kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Transferde çok sakin bir görüntü çizen ve bonservisi elinde olan oyuncuları renklerine bağlayan Galatasaray´ın savunmasını Boulahrouz ile güçlendirmesi çok yüksek ihtimal. Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, Mehmet Topuz´u elinden kaçırdıktan sonra transferde nokta atışları yaptı,


Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Kale: Volkan
Defans: Gökhan - Önder - Bilica - Carlos
Orta Saha: Mehmet Topuz - Poulsen - Emre - Barnetta
Forvet: Alex - Güiza
Bu sezon transferde müthiş bir hareketlilik yaşayan Fenerbahçe’nin kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu kadroda henüz resmiyet kazanmayan iki oyuncu var: Poulsen ile Barnetta. Kulüpleriyle henüz anlaşma sağlanamayan Hamit ve Halil Altıntop’un da kadroya dahil edilmesi halinde Daum’un işi iyice zorlaşacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın bir son dakika bombası patlatması da sürpriz olmaz!
YEDEKLER:
V.Babacan, Bekir, Özer, Deivid, Semih, Edu, Selçuk

Click the image to open in full size.
Kale: Leo Franco
Defans: Sabri - Boulahrouz - Gökhan - Hakan
Orta Saha: Kewell - Mehmet Topal - Linderoth - Arda
Forvet: Baros - Pizarro
Transferde çok sakin bir görüntü çizen ve bonservisi elinde olan oyuncuları renklerine bağlayan Galatasaray’ın savunmasını Boulahrouz ile güçlendirmesi çok yüksek ihtimal. Onun dışında forvete de takviye yapılacak. Şu anda Baros’a en yakın isim Perulu süper golcü Pizarro. Rijkaard, “Önce takımı iyice tanıyayım” diyor ama zaman hızla geçiyor. Başkan Adnan Polat’ın, “Öyle iki yıldız alacağım ki, herkesin ağzı açık kalacak” sözünü ise herkes dün gibi hatırlıyor.
YEDEKLER:
U.Ceylan, Emre Aşık, M.Sarp, Ayhan, Barış, Nonda, Yaser

Click the image to open in full size.
Kale: Rüştü
Defans: İbrahim Toraman - Ferrari - Sivok - İsmail
Orta Saha: Yusuf - Ernst - Fink - Tello
Forvet: Holosko - Nihat
Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, Mehmet Topuz’u elinden kaçırdıktan sonra transferde nokta atışları yaptı, geleceğin süper yıldızı İsmail Köybaşı ile Nihat’ı bitirdi. Ernst tarafından önerilen Fink’i sezon devam ederken alan yönetimin Fenerbahçe’ye misilleme planı da halen yürürlükte. Tuncay, Lugano ve Volkan’ı yakından takip eden Başkan Yıldırım Demirören olayın farkında: Bu oyuncuları almak hiç kolay değil ama transferlerin gerçekleşmesi halinde Kara Kartal tutulmaz.
YEDEKLER:
H.Arıkan, Bobo, Nobre, Ekrem, İ.Üzülmez, Delgado, Rıdvan Şimşek
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Mehmet tarafından (28-06-2009 Saat 04:39 ) değiştirilmiştir..
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla