Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 04:38   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Ernst benim yedeğimdi!'

Trabzon´un yeni transferi Tjikuzu da, FANATİK´i seçti. İddialı konuşan Namibyalı, taraftarlara umut saçtı: Türkiye´de yere göğe sığdırılamayan Ernst, Werder Bremen´de yedeğimdi. Trabzon´u kupa kaldırmak için seçtim


Click the image to open in full size.


Almanya kariyeri kelimenin tam anlamıyla müthiş. Hansa Rostock, Duisburg ve Werder Bremen gibi kulüplerin formasını giyen, ardından Türkiye’ye Çaykur Rizespor için gelen Tjikuzu, şimdi yine bir Karadeniz temsilcisinde kariyerine başarı halkası eklemek için mücadele edecek. İstanbul Belediyespor’dan transfer edilen Namibyalı futbolcu, Isparta kampı öncesinde FANATİK’e konuştu, birbirinden iddialı açıklamalar yaptı. Öncelikle transferde emeği geçen Trabzon Başkanı Sadri Şener, yönetici Mahmut?Aksu, menacerlerim Yüksel?Demir ve Egemen Adatepe’ye teşekkür ederek söze giren deneyimli orta saha, “3 yıllık imza attım. Amacım Trabzon’da şampiyonluklar yaşamak kupalar kaldırmak. Kariyerime böyle iddialı bir takımda devam etmek için Trabzonspor’u seçtim. Umarım bana güvenenleri yanıltmam” ifadesini kullandı.Daha önce Rizespor’da oynadığı için Trabzon’da uyum sorunu yaşamayacağını da sözlerine ekleyen Tjikuzu, “Bu transferi kendi adıma geç kalmış bir transfer olarak değerlendiriyorum.

Click the image to open in full size.

‘Pizzaro, Ailton ve Frings’le oynadım’
O nedenle en kısa zamanda kendimi kanıtlayıp formamı garanti altına almak istiyorum” dedi. Zor bir mevkinin oyuncusu olduğunu ama bunu kaldıracak kapasitesinin bulunduğunu söyleyen yeni transfer, “Büyük takım atmosferini biliyorum, kendime güveniyorum. Ayrıca bir şeyi daha hatırlatmak isterim. Werder Bremen’de oynarken, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta harikalar yaratıp alkış alan Ernst benim yedeğimdi. Pizzaro, Ailton ve Frings gibi isimlerle aynı takımda oynadım” mesajlarını yolladı. Hugo Broos’u da tanıdığını belirten Tjikuzu, “Zaten kaliteli bir kadro vardı. Şimdi bir kan değişimi yapıldı. Bunun olumlu yansıyabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla