Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 08:34   #1
öznur_bjk
Engel Değil Mesafeler
 
öznur_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Engin Baytar Trabzonspor'da

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin genç futbolcusu Engin Baytar ile 2 yıllığına anlaştı. Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Engin Baytar'ın, 4 büyüklerin birinde forma giyme hayali gerçekleşecek.


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in bugün yaptığı görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Ankara temsilcisi, 200 bin Euro + 2 futbolcu karşılığında Engin Baytar'ın bonservisini Bordo - mavili kulübe verdi.

ENGİN BAYTAR: "TRABZONSPOR'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Genç futbolcu, Gençlerbirliği'nde oynarken İlhan Cavcav'a, "Başkanım ben 4 büyüklerde oynamak istiyorum" demişti. O dönem Cavcav, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı teklifleri de geri çevirmişti. Bugün ise Cavcav ile genç futbolcu yaklaşık 1 saat boyunca görüşme yaptı. Engin'un bu görüşmede, "Size daha önce de söylemiştim. 4 büyük takımların birinde forma giymek istiyorum. Lütfen beni bu sefer engellemeyin. Kendimi göstermek istiyorum ve bu yüzden beni Trabzonspor'a verin" dediği öğrenildi. Bu konuşmanın ardından İlhan Cavcav'ın da Sadri Şener'i arayarak, Engin'in kendilerine gitmek istediğini söylediği öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından Engin'in sözleşmesi kulüp tarafından fesh edilerek kendisine verildi. Genç futbolcu daha sonra kulüp çalışanlarıyla vedalaşarak tesislerden ayrıldı.

TRABZONSPOR'DAN KONUŞMA YASAĞI
Öte yandan Trabzonspor Kulübü'nün Engin Baytar'a transferiyle ilgili konuşma yasağı getirdiği öğrenildi. Çarşamba günü imza atması beklenen Engin'in, o tarihe kadar açıklama yapamayacak.


Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
öznur_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla