Erdoğan'dan 'flaş transfer' müjdesi 
  Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, ''Taraftarlarımızı memnun edecek, ihtiyaç  duyulan yerlere flaş isimler alacağız'' dedi. 
 Bodrum'da bir restoran barın açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan  Erdoğan, Beşiktaş'ta çok güzel şeyler olacağını söyledi. 
 Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluk kazandığını ve iki kupa birden aldığını  hatırlatan Erdoğan, ''Bu bize heyecan verdi. Bu heyecanla yurt çapında her yeri  dolaştık. Beşiktaş'ın şampiyonluğu adına her yerde büyük heyecan var. Bu,  başkanımıza ve yöneticilerimize de büyük heyecan verdi'' diye konuştu. 
 Bu heyecan ışığı altında Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye'de ise ligde ve kupada  başarı olmak istediklerine işaret eden Erdoğan, şöyle konuştu: 
 ''Bunun için gerekli transferleri yapacağız. Taraftarlarımızı memnun edecek,  ihtiyaç duyulan yerlere flaş isimler alacağız. Taraftarımıza bunu müjdeliyorum  rahat olsunlar. Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye'de ligde ve kupada başarılarımızı  devam ettireceğiz.'' 
 Öte yandan şarkıcı Nükhet Duru, restoran barın açılışında 2 şarkı  seslendirdi.    
28.06.2009
 Kaynak : AA