Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 12:59   #1162
Cd_copat
 
Cd_copat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye misilleme
28 Haziran 2009 Pazar 08:45
Camianın, M.Topuz transferinde yaşadığı hayal kırıklığının izlerini silmek için harekete geçen Beşiktaş kelimenin tam anlamıyla gözünü kararttı.

Beşiktaş yönetimi, Mehmet Topuz transferinde yaşanılanlar için Fenerbahçe'ye misillime yapmaya hazırlanıyor... İşte gözünün karartarn siyah-beyazlı yönetimin eylem planı...

1 TUNCAY
"Premier Lig'den teklif gelirse gidebilir" maddesinin yer aldığı bir sözleşme hazırlandı.Yapilan teklif ise dudak uçurtan cisten.

2 VOLKAN
Kadıköy'den Beşiktaş'a gelen Rüştü Reçber, hem Başkan Yıldırım Demirören hem de teknik direktör Mustafe Denizli ile görüştü: Onu alın...

3 LUGANO
Sarı-Lacivertlilerle maddi sorunlar yüzünden yollarını ayıran Uruguaylı yıldızın menaceri Juan Figer bir kez daha İstanbul'a davet edildi.

Fanatik'te yer alan habere göre: Nihat Kahveci ve İsmail Köybaşı’nı kadroya katarak taraftarının gönlünü alan Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları, Fenerbahçe’den rövanşı almakta da kararlı. Hedefteki isimler Tuncay Şanlı, Volkan Demirel ve Diego Lugano... Üç yıldızdaki son dakika ise şöyle:

4 Ada kulübü de istiyor
Daum’un “Sol kanada iyi bir oyuncu istiyorum” sözleri üzerine harekete geçen Fenerbahçe, eski oyuncuları Tuncay Şanlı’yı kiralamak için Middlesbrough ile temaslara başladı. Championship’te (İngiltere 2.Ligi) forma giymek istemeyen ve 4 Ada kulübünden teklif aldığı bilinen Tuncay, Türkiye’ye dönüş için ‘erken’ diyor.

Ancak Şanlı’yı kiralık ya da bonservisiyle birlikte kadroya katmak isteyen Beşiktaş, “Premier Lig’den teklif gelirse gidebilir” maddesinin de yer aldığı bir sözleşme dahi hazırlatıp milli oyuncuyla dirsek temasına geçti.

Tuncay’a ödenmesi düşünülen rakamın da ‘Türkiye’de bir rekor’ olacağı iddia edildi. Tuncay’ın halen iki devden gelen tekliflerin yanı sıra Ada kulüpleriyle de görüştüğü bildirildi.

4 milyon Euro’da indirim
Beşiktaş’taki bir diğer ilginç gelişme de ‘1 numara’dan geldi. Yıllarca formasını giydiği Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transfer olan Rüştü Reçber, Sarı-Lacivertliler’le aylardır görüşen, ancak anlaşamayan Volkan Demirel’in mutlaka alınması gerektiğini söyledi.

Rüştü’nün hem Başkan Yıldırım Demirören hem de teknik direktör Mustafa Denizli’ye Volkan konusunda ısrarcı davrandığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Lugano için yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Kartallar’ın, menaceri Juan Figer’e yeniden davet mektubu gönderdiği kaydedildi.

Figer ve yardımcısı Cristian ile yapılacak bu son görüşmede, Lugano’nun yıllık 4 milyon Euro’dan 4 yıllık kontrat talebi üzerinde pazarlıklar yapılacak... Tuncay Şanlı Temmuzda açıklanacak...
__________________
Click the image to open in full size.
Cd_copat Ofline