Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 16:50   #1
onursemih
 
onursemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süleyman Seba: "En İyi Transfer Nihat"

Beşiktaşımız'ın efsane başkanı Süleyman Seba, en iyi transferi Beşiktaş'ın yaptığını belirterek, "Nihat Kahveci'nin yuvaya dönmesi, 83 yıllık hayatımın en mutlu günü" dedi.

BÜYÜK İLGİ

İznik Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk gecesine Beşiktaş'ın onursal başkanı başkan Süleyman Seba'da katıldı. Berlin Motel'deki geceye Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve Beşiktaş'a hem futbolcu hem de teknik adam olarak hizmet veren Rasim Kara'nın koluna girerek gelen Süleyman Seba, siyah beyazlı taraftarların yoğun ilgisi sonucu, masasına ancak 25 dakikada ulaşabildi.

"BAŞKANIN GELİŞİ BÜYÜK OLAY"

Dernek Başkanı Tanju Keklik, gecede yaptığı konuşmada takımlarını sonuna kadar desteklediklerini, birlikte sevinip birlikte üzüldüklerini belirtti, şöyle dedi:

"Kaybedince İstanbul-İznik yolu bitmek bilmedi. Kkazanınca da nasıl geldiğimizi anlayamadık. Şimdi sevinmek en doğal hakkımız. Ama bizi en çok mutlu eden olay, kulübümüzün 17 yıl başkanlığını yapan efsane başkanımız Süleyman Seba'nın bu gece aramızda olması."

SEBA:"NİHAT EN İYİ TRANSFER"

Gecede basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Süleyman Seba, Villarrealli Nihat Kahveci'nin Beşiktaş'a dönmesinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Nihat, seneler evvel bizim alt yapımızdan yetişen bir futbolcumuz. Onun yuvaya dönmesi benim 83 yıllık hayatımın en mutlu günü oldu. Beşiktaş şu an Başkan Yıldırım Demirören'le çok iyi bir yol katediyor. Beşiktaş ayrıca Nihat Kahveci'yi yuvaya döndürerek en iyi transferi yaptı."
Kaynak: DHA
__________________
Click the image to open in full size.

Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo..
onursemih Ofline