Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 18:10   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Herkes bu çocuğu konuşuyor

Click the image to open in full size.

Seçildiği Hatay il karmasında sergilediği futbolla dikkatleri çeken İskenderunlu 11 yaşındaki Sabahattin Gizlen'i herkes makasa aldı...

Seçildiği Hatay il karmasında sergilediği futbolla dikkatleri çeken İskenderunlu 11 yaşındaki Sabahattin Gizlen'i transfer etmek için bir çok kulübün harekete geçtiği bildirildi.
İskenderun Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Sabahattin Gizlen'in, geçen yıl seçildiği Hatay il karmasında sergilediği futbolun ardından yıldızı parladı.

Sabahattin'in babası Nihat Gizlen, yurt dışından Werder Bremen'in yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Ankaragücü'nden yöneticilerin kendilerini arayarak transfer teklifinde bulunduklarını söyledi.

Oğlunun yeteneklerine çok güvendiğini ve ileride çok önemli bir futbolcu olacağına inandığını belirten Nihat Gizlen, 'Hangi kulübün altyapısına giderse gitsin, başta eğitim olmak üzere onun yeteneklerine çok güveniyorum. İleride çok önemli bir futbolcu olacağına inancım sonsuz. Ancak, hangi kulübün altyapısına giderse gitsin, başta eğitim olmak üzere şartlara bakacağız'' dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla