Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 19:41   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dzeko: "Kalıyorum ama!.."

İtalyan devi AC Milan'ın transferdeki öncelikli hedefi Edin Dzeko; 2008/09 Sezonu'nda Bundesliga'da mutlu sona ulaşarak tarihinin ilk şampiyonluğunu elde eden Wolfsburg'la 2013 yılına kadar kontratı olduğu için kulübü satmaya yanaşmadığı sürece kalmaktan başka çaresi olmadığını dile getirdi.

Click the image to open in full size.


2008/09 Sezonu'nda Bundesliga'da
mutlu sona ulaşarak tarihinin ilk şampiyonluğunu elde eden Wolfsburg'un rakip fileleri 26 kez havalandırarak takımının başarısında önemli pay sahibi olan Bosnalı golcüsü Edin Dzeko kariyer planlarıyla ilgili olarak Sky Sport 24'e konuştu.

'Kurtlar'la 2013 yılına kadar kontratı olduğunu hatırlatan yıldız oyuncu "Sözleşmem bitene kadar kulübüm satmak istemezse bir yere gidemem. Açık konuşmak gerekirse bu durumdan çok memnun olduğumu iddia edemem, AC Milan'a gitmek istiyordum" dedi.

Wolfsburg'un yeni teknik direktörü Armin Veh'in kesinlikle satılmamasını istediği Dzeko hocasının kendisine güveniyor olmasından mutluluk duyduğunu ancak kariyeri açısından transferinin daha sağlıklı olacağını ifade etti.

Adriano Galliani'nin bu gelişmenin ardından; AC Milan'da Dzeko'nun transferinin gerçekleşmemesi durumunda alternatif olarak düşünülen Emmanuel Adebayor için harekete geçeceği ve Arsenal Menajeri Arsene Wenger'le temaslarını yoğunlaştıracağı tahmin ediliyor.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla