Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2009, 21:14   #1
xCiMCiMex
Banned
 
xCiMCiMex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Bir Fenerbahçe Taraftarı'nın İtirafı puhahaha x)


" Ya Bırakın Bu İşleri ya. Adamlar resmen rezil etti bizi. Bizim adımız Bile çalıntıymış. Beşiktaşın 1994 yılında kurulan Genç Beşiktaşlılar Derneği varmış. Geçen gün rezil etti beni...Kanıtları Bile var adamların elinde ÇArşı 25. yılını kutluyor biz daha 3,5 yıllığız ama sidik yarıştırıyoruz... Hadi onuda geçtim 32. gün denen programda zaten rezil etmişler bizi. Videoları falan var. "Fener çArşıdan (ç)alıntı yapmış" diye ..Utanın Reziller yazıyor. Bunu da geç Bu videoyu herkese gönderin demişsiniz Tamam gönderdim "Adam diyor ki bu maçın manavgat maçı olduğunu ispatlayan görüntünüz yok mu ? Sahayı neden çekmediniz ? Al sana Bir rezalet daha Neden çünkü ispatımız da yok..
Bir de siteye kapak yapmışız Bu beste ilk olarak 06 . 10 .2007 de Fb - Mns maçında söylenmiştir diye Onuda geç Onuda geç geç babam geç... Geçmekle Olmuyor ki kardeş ya... Bir de çocuk gibi klip yapmışız... Adamlar takmıyor ki bizi....
Bu saatten sonra da hırsız gibi anılmaktansa Takım tutmam Daha İyi Bir Feneri tuttuğuma pişmanım Birde *** li olduğuma *** 06 İsmail, Kaan,Mehmet , Berkay ve fırat sizlerde kusura bakmayın arkadaşlar... özellikle Berkay senden Özür Cep telefonumuda silin Görüşmeyelim Aeo..."

BUDA KANITI
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.


"Adam Resmen Hayatından Bezmiş..."
xCiMCiMex Ofline   Alıntı ile Cevapla