Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle yabancı kontenjanımız dolu. Önce o kontenjan açık olmalı ki transferde daha rahat hareket edelim. Oyuncu ile anlaştınız adama ne diyeceksiniz? Bizde yabancı kontenjanı var, sende takımdan birisinin gitmesini bekle mi?
Sonrasında ise yüksek bonservisi olan oyuncular Türkiye ye gelmek istemiyorlar zaten. Gelirlerse de normalde 2 alacakken bizden 4 istiyorlar. Bazen bu bile yetmiyor. Fenerbahçe Xavi Alonzoyu almak için uğraştı, liverpoolla anlaştı ama oyuncu gelmedi, aynı sıkıntıyı Juventusda yedek bekleyen Poulsen ile de yaşıyorlar. Adam yılda 4 milyon € (4 yıl için garanti para olmak üzere 16 milyon €) yu reddediyor. Juventus zorlamasına rağmen gelmem diye diretiyor.
İyi yabancı almamız lazım, bunun içinde takım içi dengeleri de gözetmemiz gerek ancak bu ekibin iyi yerlilerede ihtiyacı var ki İsmailde bunlardan birisi. Genç ve yetenekli...Bir sakatlık olmazsa bu sene sol kanatta İsmail fırtınası esecek. Bizde keyifle bu fırtınaya şahit olacağız... |
ben ismaile yada nihata verilmesin demiyorum madem paramız var ozman gidip adam gibi yabancılar alsınlar.daha yeni okudum sitede marsilya lucho gonzalezi almış biz alamıyosak istifa etsinler.ayrıca şuan querezma alınmıcak adam değil.
ayrıca ismail ve rıdvan konusunda bende çok ama çok ümitliyim.
batuhan-rıdvan-ismail gibi genç isimlerimiz arttıkça mutlu oluyorum