Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Kaliteli adamlara çok fazla para versende Türkiye ye gelmiyorlar. Son örnek Poulsen örneği. Juventusda yedek ve Juventus kovuyor resmen adamı. Fenerbahçede 4 yıllık garanti para 16 milyon € öneriyor, adam buna rağmen gelmiyor. Kaliteli adamı Türkiye ye getirmek çok zor. İsmaile verilen paradan daha fazlaları öneriliyor yabancı transferinde ama adamlar gelmek istemiyorlar.
Bir oyuncuya Türkiyeden bir kulüp talip olmuştu ve bonservisine 3 milyon $ önermişti. Adamı ikna edemediler. Oyuncu aynı sene içinde 2 hafta sonra 1,2 milyon $ Fransa da başka bir takıma transfer olduğu haberleri geldi. Aldığı parada kendisine önerilen paranın yarısından da azdı... |
abicim bu ülkeye appiah anelka ortega kewel baros hagi popescu geldi.sen diyebilirsinki yaşını başını almış sorunları olan adamlar diye. ya bu yönetim yaşını başını almış makaleleyi bile antalyaya kadar getirip anlaşamadılar. şuan parayı bartırıpta lucho gonzalezi qurezmayı yada gudjohenseni alamayacağımıza inanmıyorum.
yönetim yüksek paralar öneriyor ama adamlar gelmiyor diyosun celal kolot logratelli ile anlaştı ama maliyeti yüksek diye almadılar