Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2009, 11:05   #1
fersahin
 
fersahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Reha Kapsal, Rıdvan'ı anlattı!

Reha Kapsal, Rıdvan'ı anlattı!


Beşiktaş'ın Karşıyaka'dan transfer ettiği Rıdvan Şimşek'in eski hocası Reha Kapsal, genç oyuncu hakkında açıklamalar yaptı..


Click the image to open in full size.





NTV
Spor'da yayınlanan Doğru Transfer adlı programa bağlanan Reha Kapsal'ın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Rıdvan'ı genç takımdan A Takımı'na aldım. Özel bir geliştirme programı uyguladık. Sonra A takıma girdi. 1 yıllık gelişimle bizle oldu. Geriden daha iyi çıkabilen, dribling yapan, çağın sağ bek profiline uygun olan ve modern bir futbol anlayışı olan oyuncu. Savunmada da ilk hamleleri yapar. Taç atmasında bile bir sıkıntı vardı düşünün. Donanımlarını bile geliştirmeye çalıştık. Sorumluluk alan bir oyuncudur. Seyirci baskısından etkilenecek bir oyuncu değildir. Özgüven ve strese dayanıklı bir oyuncudur. İlk oynattığımda Sertan'ın karşısında inanılmaz oynadı. Daha 10 aylık periyodda bu noktaya geldi. Gökhan Gönül profilinde bir oyuncu izleyecek Türkiye. İlerde Milli Takım'da oynabilecek bir oyuncu. Bir iki yıla kadar Avrupa'ya gidecek bir futbolcu olacak. Tabii ki eksikleri var ama bunları kapatacak. Ben oyuncuya güvenerek Ozan'ın yerine oynattım. Biz hem final oynadık hem de oyuncu yetiştirdik. Trabzonspor'un da istediği 4 oyuncu vardı bizde. En genci Rıdvan olduğu için göze çarptı. Karakterli, ahlaklı ve olgun bir oyuncu. Yeniden söylüyorum. Çağın sağ bek profilinde bir oyuncu. Beşiktaş taraftarı rahat olsun, çok çok iyi bir oyuncu transfer ettiler. 91 doğumlu daha. Gerekli gelişimi Rıdvan gösterecektir"




Kaynak
__________________
Sen benim her gece efkârım
Gözümdeki yaşım
Sigara dumanım...
Sen benim
Damardaki kanım
Anlımdaki yazım
Şanlı BEŞİKTAŞ'ım
...


Click the image to open in full size.
fersahin Ofline   Alıntı ile Cevapla