Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2009, 13:50   #20
shawnodese
 
shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi muhalefetin sesi kısıldı diyosunda bizdeki muhalefet dostlar başına kongrede aday olmaz beşiktaşın önde gelen isimleri konuşmaz zerre eleştiride bulunup şunu bunu vaadetmez. demirören yönetimi bugüne kadar geldiyse muhalefetten adam gibi tepki görmediği için geldi.
ben yönetime bukadar para harcıyosun diye kızmıyorum paran varsa yabancı transferinde de görelim paran yoksa nihatlar ismaillere verdiğin ne.
adamlar gelmiyorsa bile alınıcak adamlar higuen diatta yada gordon mu olmalı. bu sırf transfer yapmak için transfer yapmak olmuyor mu?
dırpiç ile anlaşıp sonra parayı geri alamayıp gordonu almak kimin suçudur peki abi. ya bunları geçtik gelen mala gelsin diyelim demirörenin verdiğidemeçlere ne diyecez.
beşiktaş taraftarı tepki göstermeden bu adam gitmez adayda çıkmaz
Bizdeki muhalefet anlayışı basına çıkıp konuşmak. Bu muhalefet yapmak değildir. Bu reklamını yapmaktır. Düzgün bir muhalefet olsa Beşiktaş çok daha iyi yerlerde olurdu. Yıldırım Demirören iyi bir başkan değil ama çok iyi bir Beşiktaşlı. Yanlış kişilere çok güvendiği içinde hatalı transferler yapıyor. Başkan nereden bilecek Drpiç'i yada Gordon'u. Çevresindeki kişilerin önermeleri.
Sözlerine gelince bazen hatalı çıkışlar yapıyor ama adam yalnız bırakılıyor. Çevresinde yönetici geçinenler son derece yeteneksiz. Öyle olunca da başkan hep ön planda oluyor. Mustafa Hoca'nın imza törenine sözleşme getirilmiyor. Başkanda buna reaksiyon veriyor. başkan haklı. Bence Yıldırım Demirören'in en büyük hatası iyi bir yönetim oluşturamaması. Yada gizli bir transfer yapılacak, hemen haberini çevresinde bulunanlar basına sızdırıyor. Böylece 1 e bitecek transfer 3 e bitiyor.

Konu shawnodese tarafından (29-06-2009 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir..
shawnodese Ofline