Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-06-2009, 14:56   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bunu da mı görecektik!

DEMEK ki bugünleri de görecektik... Muhtemelen koltuğunda oturduğu 6 yıllık süre içinde yaptıkları senaryo haline getirilip filmi çekilse gişe rekorları kıracağından (!) emin olduğum Sayın Başkan Yıldırım Demirören'in, Mustafa Denizli'nin imza töreninde yanındaki asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu'na canlı yayında "lan" diye hitap edeceğini tahmin etmezdim. Hocanın önüne getirilen boş bir kağıt yüzünden bugüne kadar sağ kolu olan Soğancıoğlu'nu fırçalaması çok garibime gitti. Koskoca Beşiktaş'ın başkanı milyonların önünde Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden birinin mali işler sorumlusu ve Beşiktaş'ın en önemli görevini üstlenen bir yöneticisini çocuk azarlar gibi azarladı. Bu görüntü yalnız beni değil herkesin kanını dondurdu. Tören bitimi birçok aklı selim Beşiktaşlı beni arayarak üzüntülerini dile getirip konuya değinmemi istediler. Bir yöneticinin hem de yaşı kemale ermiş birisinin herkesin önünde küçük düşürülmesi Beşiktaşlılar'ı çok üzmüş. Şimdi sayın başkan, "Bu şakaydı. Ağzımdan kaçtı" diyebilir. Ancak ne olursa olsun "lan" kelimesi kendisine hiç yakışmadı. En kısa zamanda her zaman davrandığı kamuoyu önündeki özür müessesine tekrar başvurmalı ve kalbi kırılan bu yöneticisinin gönlünü almalı.
Neyse gelelim Nihat'ın transferine... Rahmetli Tatar Rauf'un Esenler'in çamurlu sahalarından keşfedip o dönemin yöneticisi İlker Özbilek ile bu genci Beşiktaş'a kazandırması dün gibi hafızamda. PAF takımında Hürser Tekinoktay ile klasını hemen gösteren ve Toshack ile bir yıldız olan Nihat Kahveci yeniden yuvasında. Beşiktaş'a hayırlı olsun. Özbilek, Nihat'ı Kartal'a toplam 1.5 milyar (o yılın parası) kazandırmıştı. Nihat ise A takıma alındığında profesyonel imza karşılığı 15 milyar (yine o yıl) aldığında havalara
uçmuştu. Sonra Serdar Bilgili, Nihat'ı 5 milyon dolara sattığında tepki de almıştı ama hem Nihat onun sayesinde parladı hem de kulüp o güne kadarki en iyi parasını kazandı. En verimli dönemini ispanya'da geçiren Nihat artık Kartal'da. Umarım eski günlerdeki Nihat'ı görür Beşiktaş'ı sevenler... Tabii ki yaşadığı sakatlık sonrası devamlılığı soru işareti. Yaklaşık 15 milyon euroluk maliyeti de Nihat'ın üzerinde yük olacaktır. Ama Nihat, kulübüne kendini yeniden kanıtlamak isterse büyük bir güç olarak haneye artı olarak yazılacaktır.
Bu arada unutmadan Sayın Başkan Demirören'in yanındaki bazı danışmanlar sanırız gazetecilik mesleğine de soyundu. Yeni kimlikleri 'foto muhabirliği' ile Nihat'ın fotoğraflarını yakın gördükleri gazetelere servis ettiler. Hayırlı olsun (!)
İsmail ile Rıdvan'ın transferi ise gelecek adına çok çok önemli iki imza. Bu iki genci kulübe kazandıran çok eleştirdiğimiz Sayın Yıldırım Demirören büyük bir alkışı hak etti. Burada başkanın hakkını yememek lazım. Vefakar Üzülmez'den sonra artık sol taraf İsmail'le sağlama alındı.
Son sözüm yönetime... Mutlu son çifte kupayla geldi. Hâlâ dağıtılmasa da oyuncuların 200'er bin dolar primler yolda. Bu iki zaferde futbolcular ve Denizli'nin yanı sıra yardımcı hocalar, masörler, malzemeciler kısacası bütün kulüp personelinin büyük payı var. Bu insanlar da şampiyonluk priminden yararlanmalı.

Kartal Yiğit
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla