Paranın ne önemi var mühim olan insanlık!!!!!! | | Nihat için Ezikbahçe İspanya'ya gittiği ilk senesinden itibaren almak için çok teklifte bulundular sonuçta Nihat formda ve sakat olmadığı için o dönemler Ezikbahçe alamadı Nihat da ısrarla Türkiyede oynarsam yuvama geri dönerim dedi İspanya da sakatlıklar falan filan derken diğer büyük kulupler Barcelona,R.Madrid,Valencıa,Sevilla gibi kalburüstü takımların transfer listesine giremedi Villareal de elinden çıkarmak isteyince Nihat da sözünü tuttu Mehmet Topuz'a gönderme yaparak ve tabiki Ezikbahçe ye ve Azize başkana "LAF AĞIZDAN BİRKERE ÇIKAR YUVAMA GERİ DÖNDÜM SÖZÜMÜ TUTTUM"Diyerek bütün medyaya ve Ezikbahçe ye göndermesini yaptı ve transfer gerçekleşti Nihat sakat olabilir,verim alamayabilirsin herşey olabilir fakat atlanılan birşey var sonuçta Nihat Laliga da 80 gol atma beceresini gösteren tek TÜRK futbolcu ünvanına sahip bu ünvana sahip yabancı ve tanınmış aynı zamanda geçici sakatlığı olsa bile başka birini almaya kalkışsan Beşiktaş kulubüne daha ucuzamı gelecekti?Transferi eleştirenler biraz olaylara geniş baksınlar,Aziz Yıldırım bu transferi yapsaydı benim satılmış medyam bize yazılıp çizilenleri iş FB olunca yazarlarmıydı acaba?sorun burada FB yapınca büyük transfer,onların parası var, Topuzu almışlar gerekirse BJK yi bile alırlarmış oluyorda o zaman niye köpek gibi koştukları Nihat ı PARAYLA SATIN ALAMADILAR.....mÜHİM OLAN İNSANLIK....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |