Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 08:35   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
gökhanın yeri dolar

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sezonun ilk idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni sezonla ilgili görüşlerini açıklayan tecrübeli hoca, Gökhan Zan’ın transferi için de ilginç açıklamalarda bulundu. Denizli, “Keşke Gökhan bana ulaşıp fikirlerini söyleseydi. Onun gideceğini hiçbir zaman düşünmemiştim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ona kırgınlığım olamaz. Yönetime Gökhan Zan’ın takımda kalması yönünde rapor vermiştim. Ama Gökhan Zan’ın gidişiyle sıkıntı yaşamayız. Transfer yapmasak dahi, kendi içimizde bunu aşabiliriz” dedi.
Sezona iki unvanla başlayacaklarını ifade eden Denizli, bu durumun kendileri için hem avantaj, hem de dezavantaj oluştaracağını belirterek, şöyle devam etti: “Her sezon başlarken beklentiler pozitiftir. Yeni sezon başlarken elimizde 2 unvanımız var. Bu durumu iyi kullanabilirsek avantaj, eğer kullanamazsak ise dezavantaj oluşturur. Bu sezon da ekstra gayretler göreceğiz. Transferde yoğun devam eden görüşmeler mevcut. Alternatifli görüşmelerimiz var. Şartlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz”.
Nihat faydalı olacak
Mehmet Topuz transferine de değinen başarılı çalıştırıcı, “Yaşanan durumu kaos olarak görmüyorum. Bu bir transfer başarısızlığı değil. Kulüpler arasında iyi bir ortam sağlanamamış olabilir. Dünyanın her yerinde böyle şeyler meydana gelebiliyor. Şampiyonlar Ligi’nde, Avrupa’da limitlerinin üzerine çıkmamız gerekiyor. Avrupa kupaları farklı bir atmosfer. Güçlü kadrolar var. Önemli olan kadromuzun Şampiyonlar Ligi’nde kendini aşabilmesi. O zaman dengeleri sağlayabiliriz. Nihat yüksek kalitede bir oyuncu. Son yıllarda yaşadığı sakatlıklar aleyhine oldu. Umut ediyorum ki bu yaşadığı son sakatlık olur. Nihat sağlam olduğu müddetçe takıma son derece faydalı olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla