Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 09:50   #1
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rodrigo Tello izin için kulüple restleşti

Tello'dan Beşiktaş'a rest

Click the image to open in full size.
HTSPOR'un haberine göre, Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin Siyah-Beyazlı takımı bu sabah toplayacak olması yabancı futbolcuları hiç memnun etmezken, Şilili yıldız Rodrigo Tello'nun ise izin için kulüple restleştiği ortaya çıktı.

Sezonu çifte kupayla kapatan ve bugün topbaşı yapmayı kararlaştıran Denizli'nin bu kararı takımda pek olumlu karşılanmazken, yabancılar sıkıntı yarattı. Bu konudaki en büyük tepkiyi gösteren ise Tello oldu. Şilili sol kanat oyuncusunun, tatil sırasında yönetimi arayarak, 'Ben 29 Haziran'da gelmeyeceğim. Zaten kazandığım paradan hiç memnun değilim. Takımda herkes benden fazla alıyor. Bari bırakında iznimi istediğim gibi kullanayım' dediği, Siyah-Beyazlılar'ın da buna şiddetle karşı çıkarak, gelmemesi halinde ağır para cezası alacağını söyledikleri belirtirldi.

-HOCASI DENİZLİ'Yİ ARADI-

Tatili uzatmayı kafasına koyan Tello, en sonunda Mustafa Denizli'yi arayarak, izin talebini ona da iletti. Daha önce sezon bitmeden Denizli'nin ekstra izin vermediği tecrübeli oyuncu, hocasından anlayış beklediğini ve İstanbul'a geç geleceğini yineledi. Denizli'nin ise Tello'ya, 'Madem iş bu boyutlara geldi. Takımda kesinlikle bir kriz yaşanmasını istemiyorum. Sana 4 gün fazladan izin verdim. Ama bunun acısını çıkaracağım. Ümraniye'de her gün çift idman yapacaksın' dediği öğrenildi. Tello bu izne teşekkür ederken, tecrübeli yıldızın 4 Temmuz'da İstanbul'da olacağı ifade edildi. Bobo ile Nobre'nin de bugün başlayacak çalışmalarda bulunmayacağı, onlara da 2'şer gün fazladan izin verildiği ortaya çıktı.

-8 GOL, 11 ASİST-

Kartal'ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, geçen sezon Turkcell Süper Lig'de 32 maçta 6 gol atıp 11 de asist yaptı. Fortis Türkiye Kupası'nda 8 maçta 1 gol kaydetti. UEFA Kupası'nda ise 4 maçta 1 gole imzasını attı.
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla