Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 12:25   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ada'nın Kralı

Manchester City´ye gitmesi an meselesi olan Barcelona´nın yıldızı Eto´o, imzayı attığında İngiltere´nin en çok kazanan oyuncusu olacak: Haftalık 296 bin Euro.
Click the image to open in full size.
İngiltere Premier Ligi’nde Manchester City, Barcelona’nın yıldızı Samuel Eto’o ve Manchester United’la bağlarını koparan Carlosz Tevez’le anlaşma sağladı... Ada’nın yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Eto’o’nun alacağı haftalık ücretin 296 bin Euro’yu bulacağını söyledi.. Ve Kamerunlu yıldızın alacağı bu paranın, İngiltere’de bir oyuncuya ödenecek olan en yüksek ücret olacağı bildirildi. Senelik City’den 15 milyon Euro kazanacak olan 28 yaşındaki golcü, transferin gerçekleşmesi halinde dakikada cebine 29 Euro koyacak. Real Madrid’in yılın transferi olan Cristiano Ronaldo’nun ise, İspanyol ekibinden alacağı paranın dakika olarak değeri 25 Euro!
Click the image to open in full size.

Tevez de zengin olacak

Kadrosunda Robinho ve Cruz gibi futbolcuları bulunduran İngiliz temsilcisinin ikinci bombası olan Arjantinli Tevez de, para için de boğulacak. City’nin Tevez’e vereceği haftalık ücret ise 177 bin Euro. Premier Lig’de Tevez’in alması beklenen parayı şu an Liverpool’da Steven Gerrard, Chelsea’de ise Ballack ve Terry kazanıyor. Ancak Eto’o’nun ücretine ulaşacak birinin çıkması ise şu an için imkansız.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla