Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Tabii beyler..bizler bu işi M.Denizli'den de yönetimden de iyi biliyoruz..Delgado yu asalım keselim..hatta yolunu kesip dövelim ki bir an evvel gitsin..zırt pırt kaptan değiştirelim ki FB den farkımız kalmasın..Futbolculuğuna laf edilmeyecek iki oyuncu Toraman ve Üzülmez asla kaptan olamazlar..Yaptıkları size göre önemsiz olabilir ama ,bana göre o bandı bir daha kollarına takamamaları için yeterli bir sebeptir..Neymiş ,Nobre vaktiyle bize gol atmı ,onun için de kaptan olmamalı imiş..yok yaa..İşte bu zihniyeti yok etmezsek ,populist,günlük yaşayan bir takım oluruz..Beşiktaş asla bu değildir.. |
bosver abi takma besiktas kaptanligini futbolcularin oynadigi oyuna gore verenler alanlar var tabiki bunlarin hicbirisi futbolun f harfinden anlamayan arkadaslar performansa gore para belirlenir prim belirlenir kaptanlik baska seyler gerektirir delgadoda yeterince futbolculuk herkezden fazlada karakter ve insanlik var bence delgadoya neden yakismiyormus bu kaptanlik anlayamiyorum ben bazi arkadaslari malesef ayrica bu cocuk benim izledigim cocuksa birgun herkez agzi acik kalabilir delgado bumuydu diye cok buyuk problemlerle ugrasti besiktasa geldiginden beridir cok sakatlandi zehirlendi basina gelmedik sey kalmadi yarim sezonu sakat oynadi yinede kimseye yaranamadi malesef lincoln gibi alex gibi olmasini bekleyenler var adamin sunu kimse unutmasin lincoln ve alex 1 forvetin arkasinda oynuyorlar delgado 2 onlar kadar gol atamaz asist yapamaz ama oyun gorusu ikisindende iyidir daha cok oyunu yonlendirir attigi zamanda kralini atiyor golun zaten neyse nekadar konussak bos malesef