Alıntı:
mustafahaluk´isimli üyeden Alıntı
Benim zihniyetimi eleştireceğinize gidin BJK ye kongre üyesi olun ve benim zihniyetimde olanlarla resmi yollardan mücadele edin,yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum ve sizi daha ciddi platformlarda görmek isterim,kaptanlık konusunda duygusal olabilirim ama ısrarla yeniliyorum kaptanlık bir TÜRK TAKIMINDA İYİ BİR TÜRK OYUNCUYA VERİLMELİDİR BU BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR. |
Sevgili kardeşim,alınganlık etmişsin bence...ben senin zihniyetin yanlıştır doğrudur dan çok takıma ne kazandırır ona bakarım..yoksa kimseyi küçümsemek haddim değil..hemen söyliyeyim..kongre üyeliği için sıramı bekliyorum..müracaat ettim..ama senin gibilerle mücadele etmek için değil senin gibilerle omuz omuza Beşiktaşımıza hizmet etmek için..ben sadece ; zırt-pırt kaptan değiştirmenin çok da iyi birşey olacağına inanmıyorum,Beşiktaş gibi uluslararası arenada başarı kovalayan bir kulüpte ,kaptanın hangi milletten olacağının çok ta önemi yok diyorum,bu düşüncelere karşı olmana da saygı duyarım..ancaaak..FB de iken bize gol attı diye Nobre nin kaptanlığına karşı çıkmanı anlamam mümkün değil..Nobre ; oynadığı takımda formasının hakkını veren iyi bir profosyonel..takımdaki bazılarına örnek olması gereken ,takımı için elindeki ve avucundakini sahaya döken,gerek arkadaşları ile gerek rakipleri ile son derece seviyeli olan bir sporcu...kaptanlığı da hakediyor..Kamp yerinde ,herkesin gözü önünde birbirinin gırtlağına sarılan futbolcular benim Beşiktaşımda bırakın kaptanlığı forma bile giymemeli..Rakibinin ayağına kırmak için basan (Sivok-Ankaraspor maçı) futbolcular isterse pele olsun benim takımımda olmamalı...Bu söylediklerim "Beşiktaşlı duruşu" nun gereğidir...Ben "makyevelist" düşünceye her zaman karşı olmuşumdur..
"Her ne pahasına olursa olsun o maçı kazanmak" etik değerlerin öncüsü olan kulübümüz taraftarına yakışmaz...
Sevgilerimle dostum...