Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2009, 20:47   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Fener'i Kadıköy'de yeneriz!"

"Fener'i Kadıköy'de yeneriz!"


"KADIKÖY'DE YENERİZ"
Kadıköy’de geçen sene de kazanamadı G.Saray, bunu neye bağlıyorsun?

Orada çok iyi oynadığımız maçlar var. Geçen sene de maça çok iyi başladık. Golümüz falan da sayılmadı ama neyse. Bu konuda bir kısmetsizliğimiz var. Ama yakın zamanda Kadıköy’de çıkar yeneriz biz F.Bahçe’yi.

Hamburg bizi yıktı bitirdiniz. Bunun nedenleri neydi?
Aslında son 5-6 haftaya girilene kadar hep şampiyonluğun favorisi olarak gösterildik. Son haftalarda bir seri yakalasak mutlu sona ulaşabilirdik. Ancak, büyük düşüş yaşadık. Bizim için geçen sezonu ‘Hamburg ve sonrası’ diye değerlendirmek doğru olur. UEFA’da çeyrek finale yükseleceğimiz Hamburg maçı bizi şampiyonluktan da etti diyebilirim. O noktadan sonra ligden de kopuldu. Finalin Türkiye’de olması bizi çok motive ediyordu. 20 dakika kala tur bizim derken elenmek bizi şoke etti. Kendimize kolay kolay gelemedik. Ayrıca biz rakiplerimize göre çok maç oynadık. Mesela, Beşiktaş şampiyon oldu. Acaba bizim oynadığımız maç sayısı ile onlarınki bir mi?

"RIJKAARD TÜRKİYE'NİN ŞANSI"
Bu sezon teknik direktörünüz olarak Frank Rijkaard’ın ismini duyduğunda neler hissettin?

Heyecanlandım. Ancak gördükten sonra imza atarken inandım. Gelişi çok büyük bir olay. Futbolculuğunda Milan gibi bir devde efsaneydi. Biz onların maçı olunca heyecanlanır, kendisini pür dikkat izlerdik. Hem Türkiye hem de G.Saray için büyük bir olay bu. Frank Rijkaard, Türkiye için bir referanstır. Bu da her futbolcuya güven verir. Bazı yıldızlar Türkiye’yi tercih etmeyebiliyor. İşte bu anlamda Rijkaard faydalı olur diye düşünüyorum.

"LINCOLN'E BAĞLI DEĞİLİZ"
Yine sezon başı ve Lincoln yok? Lincoln’lü G.Saray ile Lincoln’süz G.Saray arasında ne fark var?

Şu an burada olmama sebebini ben bilmiyorum. Bunun yorumunu o yüzden yapamam. Bilsem, daha net konuşurum. Ama burada olmaması, sözleşmesi devam eden bir futbolcu olarak normal değil. Yönetimin takdiridir. Futbol anlamında soruyorsan, biz Lincoln’lü de kazandık, Lincoln’süz de... Bir oyuncu, bir takımın kaderini çizmemeli. G.Saray’da sadece bir futbolcuya dayalı sistem yoktur. Zaten G.Saray yıllardır takım oyunu oynar.

"ARDA KAPTAN OLURSA ALINMAM"
3. kaptan olsa da Ayhan, en çok sahaya kaptan çıkan futbolcu idi. Sen alınır mısın böyle bir durumda?

Hayır, hiç alınmam. Bunlar, başkanımız Adnan Polat ve yönetimin vereceği kararlar. Saygı duyar, işime bakarım. Arda benim kardeşim gibidir. Ona çok da iyi destek olurum, yardım ederim. Bizde kaptanlık bandı için ufacık sorun bile olmaz.

Aziz Yıldırım’ın Arda için yaptığı bir teklif var. Sence Arda gider mi?
Bu her zaman konuşulur. Bunlar her futbolcunun yaşayabileceği şeyler. Aziz Yıldırım da bence gelip geçici bir espri olarak bunu söylemiştir. Çünkü Sayın Yıldırım da Arda’nın Galatasaray’dan ayrılmayacağını biliyordur. Başkanlar arasında bu espriler olmuş olabilir. Bana göre Arda’nın Galatasaray’dan başka bir takımda oynama ihtimali yok.
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla