Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2009, 09:49   #34
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bu haberden sonra Zapo gider herhal..Yoksa bir takıma 3 tane yabancı stoper fazla..8 yabancı hakkından 3ünü aynı mevkiye kullanmak hata..Üstelik elinde İ.Toraman gibi bu ligin en iyi stoperlerinden biri varken..Umarım kadro planlamasını doğru yapıyordur teknik heyet..

Ferrari'ye gelince; iyi bir transfer olacağı tartışılmaz..Yerden ve havadan iyi bir kesici..Zaten bunun kesemediğini ya da yarım yamalak kestiğini de Sivok toplar..Bu yönden eğer 2liyi Sivok-Ferrari şeklinde oluştrcaksak kolay kolay kmse geçemez o defansı..Zapo'dan 1-2 gömlek daha üstün bir stoper..Umarım çabuk alışır..

Şmdi Matias'în sözleşmesi dondurulabilir, Zapo yollanabilir, Bobo yollanabilir..Kontenjanı açmak adına bu 3 seçenekten başka alternatif yok..

Matias'ın sözleşmesini dondurup Ferrari'yi alırsak hata olur..Zira Delgado ne kadar kötü olursa olsun yaratıcı bir oyuncudur..Onun yerine eleman almak şarttır..

Bobo'yu yollarsak forvet konusunda sıkıntı yaşamayız belki ama yine 3 yabancı hakkımız savunmadan yana olacağı için, olası bir yabancı kanat transferi yatacaktır..

Bence Zapo gitmelidir..Delgado ve Bobo'dan biri de yollanıp yerine yabancı, her iki kanatta da oynayabilecek bir eleman alınmalıdır..Bu şekilde kadro planlaması da oturur..
__________________
B
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla