Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-07-2009, 19:23   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni

Bazen dalgaların kıyıya mı yoksa açığa mı sürükleyeceğini akıntılar belirler...Bunlar sessiz ve derindedir...Bazen sıcak bazen soğuktur..."


Serin bir ilkbahar akşamı gibi düştüm kollarına. Beklentilerimden çok uzakta bir sahnede, boylu boyunca duruyordun karşımda. Hangi sesime düşeceğini, beni hangi rüzgârın kOynundan çekip çıkartacağını sezemiyordum; ancak yaşamın bir şekilde bizi karşı karşıya getirdiği su götürmez bir gerçekti. Kadınsı duygularımı arkamda bırakıp, nice sevda sözüne sırtımı çevirip sana döndüm yüzümü.


Yeni yetme duygularım olmadı benim hiç.. Sevdaya hazan resmini çizmedim. Ne olduysa diğerlerine, benim sularımda gezinmeye başladıktan sonra oldu ve tüm duygular ondan sonra yerle bir oldu... Geç kalmıştım bir şeylere... Suçu kendimde bulmayı, ben hep onlardan öğrendim... Oysa avuçlarımdaki sıcaklığı alıp götüren onlardı...


Şimdi ağırlaşan geçmişin koynunda sana dökülüyor kalemim.. Bir bir soyunuyorum yaşamı , atıyorum üzerimden bana bırakıp gittiği her ne varsa...

Bana sen lâzımsın....


...

"Ekler hep gecelerden taşan yıldızlar gibidir... Aslında onlar hep unutulduklarını zannettikleri için intihar ederler bir boşluk anında..."

İçimdeki boşluğa düş ben tutarım seni...


"Kimse kendi dehlizinden çıkmaz... Dehlizin içini duman kaplamadığı sürece."
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla