Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2009, 04:03   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören’den şampiyonluk sözü

Beşiktaş, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay taraftar dernekleriyle birlikte İskenderun´da şampiyonluk balosu düzenledi, çifte kupayı burada da kutladı.


Click the image to open in full size.


Beşiktaş, Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay taraftar dernekleriyle birlikte İskenderun’da şampiyonluk balosu düzenledi, çifte kupayı burada da kutladı. 5 yıllık yönetiminde 5 kupa aldıklarını, bunun için de tüm camiaya teşekkür ettiğini belirten Başkan Yıldırım Demirören, “Başarılara rağmen, Beşiktaş’ın olumsuz yönlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Yeni sezonda da bizi yine engellemek için uğraşacaklar. Size söz veriyorum, gelecek yıl yine burada kutlama yapacağız” dedi.
Kara Kartal testten geçti
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta futbolcuların sağlık kontrolleri de bugün başladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde dün sabah yapılan antrenman öncesi, Acıbadem Hastanesi’nden gelen sağlık ekibi tarafından kontrol edilen oyunculardan kan örnekleri alındı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, alınan kan örneklerinin inceleneceğini ve testler sonucunda yeni sezon öncesi oyuncuların sağlık durumları hakkında bilgi sahibi olacaklarını ifade etti.


Tomas Sivok baba oldu
Siyah-Beyazlı ekibin Çek futbolcusu Tomas Sivok baba oldu. Sivok’un eşi Michaela, 3 kilo 150 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bebeğe ’Andre Tomas’ adı verilirken, izin alan Tomas Sivok, dün gece ülkesi Çek Cumhuriyeti’ne gitti. Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Tomas-Michaela çiftine çocukları Andre Tomas ile birlikte mutlu ve uzun bir ömür dileriz” denildi.


Müzede yer kalmadı
Beşiktaş Müze Kurulu Başkanı Zülal Gök, bu yıl kazandıkları 2 kupayla kulüp müzesinin daha da zenginleştiğini söyledi. Gök, 2010 yılında Avrupa Müzeler Arası Yarışması’na katılacaklarını belirterek, “Türkiye’nin ilk spor müzesi olduğumuz için yarışmaya katılacağız. Müzemizde yaklaşık 450 obje bulunuyor. Eğer stadımız büyütülürse müzemizi de büyüteceğiz. Çünkü, kulübümüzün diğer branşlarında kazanılmış, ancak sergilenmeyen 3 bin adet daha kupamız var. Yeni müze daha teknolojik ve görkemli olacak” dedi.


Beşiktaş’ı çok özledim
Beşiktaşlı eski futbolcu Daniel Pancu’nun oynadığı Rusya 1. Lig ekiplerinden Terek Grozni Davraz’da kampa girdi. Fenerbahçe derbisinde kaleye geçtiği için “Kadıköy Panteri” lakabını alan Pancu, “Beşiktaş’ı özledim, şampiyonluğuna sevindim, yeni sezon için de başarılar diliyorum” dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla