Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2009, 23:00   #30
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o ihtimal vermediğin adam çifte kupanın ikisindede en büyük paylardan birine sahip ben tam tersi oynamasını çok isterim bu kadar dar görüşlü olmayın
yusuf şimşek çifte kupa'da en büyük paylardan birine sahip değildir, sadece paya sahiptir...ayrıca y.şimşek'i küçümsediğim de yok, sadece hedef yükselttiysek 11'de başlamaması gereken bir isim olduğunu söyledim, bu da zaten görülebilmesi çok basit bir gerçek, yani sana göresi bana göresi ya da ona göresi yok: y.şimşek 11'de başlamamalı, bu kadar, daha ötesi yok, ortada tartışılacak bir konu yok...ha bu değildir ki y.şimşek bize yarar sağlamayacak, zaten sağladığı yararları gördük ama hangi maçlarda hangi hallerde, sonradan yuna girip 10-15 dakikalık anlık pozisyon yararları sağlayacaktır, bu yetenek onda var, ama daha fazlası değil...o bölgeye başka oyuncu alınır veya alınmaz, zaten o bölge bu bölge ayırımı yapmamak lazım, takım düzenine her iki yönde de uyum sağlamaktır 11'de başlayacak bir oyuncunun göstereceği gerçek yarar, dar görüşlülük bu fikirlerimden sonra nerede bir daha belirtirsen sevinirim...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla