Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı
evet ben dedim ki ilk önceizleyelim takımı eksikleri bizde tartabiliriz ve ben beşiktaşın o kupada iyi performans sergliceğini düşünüyorum ki kendi takımınızı yerlerde görmeyi ne kadar çok seviyorsunuz ki bu da çoğu beşiktaşlı için sinir bozucu birşeydir. böyle sonuçlar alıcağımızı hiç sanmıyorum beşiktaş kötü takım değil artık birazcık büyük takım olduğumuzun farkına varın porto lyon süper takımlarmı allah aşkına bizde hiçte iyi değiller |
Hea..Önce bi barış kupasını izleyelim bakalım olmazsa elde kalmış toplama oyunculardan 1-2 transfer yaparız..

Dalga mı geçiyosunz yaw..Takımın eksiği gediği tamamlanır, kontenjandır, kaptandır bütün sorunları biter; ondan sonra iyi mi kötü mü diye izlersin..
Kimse takımı yerlerde görmüyor..Sadece eksikleri söylüyoruz burda..Bu eleştirilere de aklı başında, futbolu az çok bile bütün Beşiktaşlılar hak verir yani..Ancak sizin gibi sözüm ona yürekten seven, gözünü körleştirmiş fanatikler tepki gösterir..O kadar uçmadık biz..Lyon'dan 3 yemeyeceğinin garantisini veremezsin tıpkı 3 atacağının garantisini veremediğin gibi..Geçmişte hep yediğimiz, yemeye alışkın bir takım olduğumz için öyle söyledm ben..Yoksa takımı küçük gördüğümden fln değil..
Olaylara biraz daha geniş bakabilmeliyiz..Sezonu açtık hala bir ton sorunla boğuşuyoruz..Transfer yapıyoruz resmen ilan edemiyorz yaw..Çok da iyi gitmiyor hani işler futbol takımımızda..Biz de az çok bunları vurguluyoruz..Katılırsın ya da katılmazsın..!