Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2009, 23:22   #36
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dediklerine tamamen katılmıyorum değil ben hani iddaa ediyosunuz ya işte takım kötü öyle böyle diye ona tepkiliyim sadece bu takımlarla birebir mücadele ediceğimizi düşünüyorum bu bnm fikrim... bu takımda sadece 1 transfer bizi çok güçlü takım haline getirir bir yabancı defans oyuncusu yeterlidir bu sezon için tabiki alınabilse keşek mesela delgado ve bobo gönderilse keşke ama hemen olmuyor yanii bu yüzden mevcut kadromuz kaliteli diye düşünüyorum bu arada ben barış kupasında bakalım dedim ama kendim takımın maksimum ne vericeğini minimum ne verebilecğini az çok tahmin ettiğim için sizin izlemeniz için söyledim ve yine söylüyorum bu kadro şu an böyle takımlarla mücadele etmek için yeterli bir kadrodur bana göre

Delgado ilk yarıyı kapatmıştır..Ve bizim yaratıcı diye güveneceğimiz 2 oyuncu kalmıştır..Biri "yaş 35 yolun yarısı" Yusuf, öbürü Tello..Sen elinde Zapo, Sivok, Toraman gibi savunmacılar varken 1 yabancı daha alıp ortasahayı es geçersen kadro planlamasında mütiş bir hataya düşersin..Yarın Tello bi sakatlanır, hop Yusuf formsuz olur; mal gibi kalırsın..Delgado az çok idare ediyordu..Şmdi bi ortasaha transferi yapmazsak hepten riske atarız tüm sezonu..

Bu takım Lyon, Porto gibi takımlara karşı sadece direnir, savaşır, mücadele eder..En iyi olasılık budur..Barış Kupasında görüşmek dileğiyle..

Selametle..!