Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 06:22   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yan cebime koy!

'Hak etmediğim parayı istemem' açıklamasını yapan yıldız oyuncunun önerdiği çözüm (kontrat) kendisini yalanlıyor!.


Ameliyat ısrarı nedeniyle teknik direktör Mustafa Denizli'nin de onayıyla satış emri çıkarılan Delgado'dan şaşırtan açıklama... 7 Temmuz'da İspanya'da bıçak altına yatacak Arjantinli yıldız, düzenlediği basın toplantısında kullandığı "Ne bedava oynamak ne de hak etmediğim parayı almak isterim. Bu konular sözleşmede yazılıdır. Sözleşmeye saygı göstermek gerek" ifadesi ile "Bu ne perhez bu ne lahana turşusu?" dedirtti.

Takır takır alacak
Keza, son sözleşmesinde 2.1 milyon euro garanti paraya imza atan yıldız oyuncunun "adalet" için "saygı" gösterilmesini istediği mukavele, "Yıllık ücretinin tamamını alır" diyor. Yani ameliyat sonrası en az 4 ay "yatacak" Delgado, hiçbir şey vermeyeceği Beşiktaş'tan parasını takır takır alacak. İşte "istemem yan cebime koy" mesajı veren ve takıma katkısı sürekli tartışılan tangocunun diğer incileri:

Kaçınılmaz oldu
"Geçen sezonun sonlarında sıkıntı yaşamıştım. Bu kez tersini yapacağım. Sanırım ekim ayında takıma dönerim. Bir an önce kendimi toparlayıp, 2'nci yarıda Beşiktaş'a faydalı olmak istiyorum. Zor bir dönemden geçiyorum. Tüm opsiyonları denedim ama ameliyat kaçınılmaz oldu. Herhangi bir korkum yok. Operasyon benim için kurtuluş olacak. Tek istediğim İstanbul'a mutlu dönmek."
Fatih DOĞAN
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla