Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 07:23   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyük Mustafa Çankaya yolunda

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beşiktaş´ın hocasına öğle yemeği teklif etti. Siyah-Beyazlı renklere gönül veren Gül´ün daveti, camiayı sevince boğdu, Denizli´yi ise mestetti.


Click the image to open in full size.


Kara Kartal’ın aldığı çifte kupanın baş mimarı olan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’ye Ankara’dan rededemeyeceği bir teklif geldi... Teklifin sahibi ise Beşiktaşlılığı ile bilinen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül... Gül’ün Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli hocası ile öğle yemeğinde buluşmak için teklifte bulunduğu ve Denizli’nin bugün Ankara Çankaya’daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde olacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı’nın Çin ziyareti nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleşecek buluşma, Beşiktaş camiasını sevince boğarken, Mustafa Denizli cephesinde ise durum daha büyük mutluluk yarattı. Heyecanını gizleyemeyen Beşiktaş’ın hocası Denizli, “Birebir bir görüşme yapacağız. Teklif geldiği için onur duydum, çok mutluyum. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşayacağım” ifadesini kullandı.


‘Zapo’yu düşünüyorum’
Kara Kartal’ın antrenörü Mustafa Denizli, gündemden düşmeyen Zapotocny konusunda da açıklamalar yaptı. Tecrübeli savunma oyuncusunu kadroda düşündüğüne dikkat çeken Denizli bir not eklemeyi de unutmadı: Tabi ki futbolcu ve kulüp için hayırlı olacaksa her türlü gelişmeye açığız.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla