Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-07-2009, 11:00   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Şok ! Bobo İzin İstedi

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın golcüsü Bobo, Olympiakos'a gitmek için Başkan Yıldırım Demirören'den izin istedi.

İşte Habertür Gazetesi'nin haberi:

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde önceki gün görüşme üstüne görüşme vardı. Başkan Yıldırım Demirören ilk olarak Delgado için durum değerlendirmesi yaptı. Ardından kapısını Brezilya'dan keyifsiz dönen Bobo çaldı. Ancak bir de sürpriz konuk vardı. Sambacı'nın eşi Raquel de odaya girdi. Başkan, geçtiğimiz günlerde ikinci bir bebek dünyaya getiren Bobo'nun eşini karşısında görünce çok şaşırdı. Görüşmenin ciddiyeti de daha sonra anlaşıldı. Bobo ve karısı, Beşiktaş'tan gitmek istediklerini açıkladılar. İşte görüşmenin detayları...

-DEĞİŞİKLİK YAPACAĞIZ-

Sözü ilk alan Bobo, "Başkanım Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Burayı çok seviyorum ama hakkımda bir çok spekülasyon çıktı. İster istemez motivasyon kaybına uğradım. Olympiakos'tan çok ciddi teklifler aldım ve büyük oranda anlaştım. Şartlar benim için çok iyi. Ama tek problem kulüplerin anlaşamaması" dedi. Sıra eşi Raquel'e geldi: "Sizi gerçekten aile büyüğümüz olarak görüyoruz. Bobo da ben de hayatımızda bir değişiklik olmasını istiyoruz. Yunanistan'a gitmek istiyoruz. Lütfen bize anlayış gösterin ve gidelim."

-"5 milyon euroyu kabul edemeyiz"-
Dostane bir ortamda geçen görüşmede Başkan Yıldırım Demirören, Bobo ve eşinin isteğine şu yanıtı verdi: "Sen bizim için değerlisin Bobo. Seni göndermeyi düşünmüyoruz. Olympiakos senin için 5 milyon euro veriyor. Biz bu rakama (Yönetim 7.5 milyon euro istiyor) olmayacağını söyledik. Kimseyi zorla tutamayız. Senin taleplerine saygı duyuyorum ama kulübün menfaatleri de önemli. Ortası bulunursa seni Yunanistan'a göndeririz." Bu arada Beşiktaş'tan yıllık 1.1 milyon euro alan Bobo'ya Olympiakos'un senelik 2 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

-'İnşallah'-
Bobo ile muhabirimiz Kartal Yiğit arasında önceki günkü idmanda çok enterasan bir olay yaşandı. Muhabirimiz Bobo'ya, "Hayırlı olsun Yunanistan Fatihi" diye takılırken golcü oyuncunun "İnşallah inşallah" demesi dikkat çekti. Bobo bu cevabıyla Yunanistan'a gitmeyi kafasına koyduğunu gösterdi.

-Alternatif Diego-
Beşiktaş'ta Bobo'nun durumu orta sahanın düzenini de etkileyecek. Siyah-Beyazlılar Bobo'yu satmaları halinde tercihini forvetten yana değil orta sahadan yana kullanacak. 10 numara konusunda listenin başında her ne kadar Gaziantepspor'lu Tabata görünse de River Plate'in orta sahasında görev alan Diego Bounanotte konusunda da çalışmaların olduğu belirtildi. Portekiz basını, İspanyol ve İtalyanlar'ın da gündeminde olan Diego için en ciddi teklifin Beşiktaş'tan geldiğini yazmıştı.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla